Skip to Content

TERRENYS D’ACAMPADA: 

Municipi: .

Capacitat: Màxim 100 (40/40/20) Preus: 4.47 € (Preu nit /persona)

Característiques del terreny:

  • Espai de cuina (amb fogons i bombona de butà)
  • Nevera
  • Aixetes amb aigua potable
  • 2 instal·lacions de WC
  • 3 instal·lacions dutxes
  • Piscina més propera: Piscina municipal de Martorelles
  • Accessibilitat del Cotxe a tocar del terreny
  • Tren fins a Mollet – Sant Fost
  • Autobús fins a Martorelles

Reserves: Tel. 93 265 52 17 o a través del correu electrònic reservescangirona@bcn.cat

Descripció:

El terreny d’acampada de Can Girona està situat als entorns d’una antiga masia del s. XVIII, que es troba situada al terme municipal de Santa Maria de Martorelles, al Vallès Oriental. Els terrenys es troben en un entorn privilegiat, amb nombroses fonts, antics salts d’aigua i excursions a tocar de la Serralada Litoral. Actualment la casa es troba tancada al públic.

A part de l’espai destinat a l’acampada, també compta amb diversos espais compartits (com la zona de cuina o les instal·lacions d’aigua) i també esplanades de joc de grans dimensions situades a diferents nivells del terreny. Els espais d’acampada del terreny es troben dividits en 3 parcel·les diferenciades, dues d’elles al mateix nivell, amb aforament per a dos grups de 40 persones, i una tercera parcel·la a un altre nivell, amb capacitat per a 20 persones. És a dir, una capacitat màxima de 100 persones. La parcel·la destinada a cada reserva s’adjudica per part del tècnic responsable del CRAJ i el masover del terreny en base al nombre de persones que fan la reserva o altres aspectes propis dels terrenys.

El terreny d’acampada de Can Girona, a iniciativa del CRAJ, pretén ser un terreny referent en termes de sostenibilitat i ecologisme. Per aquest motiu hem ideat un Decàleg sostenible que us dóna algunes pautes per ajudar fer les vostres estades més sostenibles.

D’altra banda, també us oferim una proposta de tallers i activitats per a realitzar amb infants i joves que posem a la vostra disposició per tal que totes les entitats que participeu dels terrenys pugueu treballar alguns temes de coneixement de la natura amb els vostres grups d’infants. En podeu trobar d’altres a la Fitxa temàtica “Tallers sostenibles per fer de campaments“.

Finalment també teniu la possibilitat de fer alguna excursió pels voltants del Turó de Galzeran. Podeu trobar més informació a l’apartat de Sortides a la Natura de la nostra pàgina web.