Skip to Content

Voluntariat per formar amistat amb persones amb discapacitat
Descripció anunci:

Best Buddies és una organització internacional sense ànim de lucre dedicada a establir un moviment global de voluntariat per crear oportunitats d’amistat, un a un, entre voluntaris i persones amb discapacitat intel·lectual.

Vols contribuir a la inserció social de persones amb discapacitat intel·lectual? Treballes o estudies o tens poc temps? No et preocupis, a la fundació Best Buddies busquem a persones voluntàries que vulguin formar parelles d’amics amb persones amb discapacitat intel·lectual, incloure’ls d’aquesta manera a la societat.

El compromís és de només 2 vegades al mes, però l’impacte que produeix en la persona amb discapacitat, pot canviar la seva vida i la de les seves famílies. Vine a compartir amb Best Buddies una experiència única!

Requisits:

Busquem persones que vulguin regalar una part del seu temps establint una amistat amb una persona amb discapacitat intel·lectual. La fundació Best Buddies proporcionarà la formació necessària per desenvolupar el projecte. L’únic requisit és la voluntat de realitzar el voluntariat, i el compromís amb la visió i els valors de la fundació.

Dedicació:

2 hores i mitja per fer la formació i presentació. Per fer el voluntariat, s’han de veure les parelles 2 cops al mes, per tant el mínim es de 4 hores al mes, però es poden fer les que cada persona voluntària vulgui.

Entitat o associació:
Best Buddies
Telèfon:
644 974 330