Skip to Content

Taller conjunt de Torre Jussana i Coòpolis! Associació o cooperativa?
Descripció anunci:

El dimarts 20 de març Torre Jussana i Coòpolis realitzaran conjuntament el taller gratuït “Projecte col·lectiu: Associació i/o cooperativa?” dirigit a iniciatives i projectes per als quals encara no s’ha decidit quina forma jurídica s’adoptarà i a associacions que es plantegen iniciar un procés de conversió a cooperativa.

El taller es realitzarà a l’Ateneu La Bòbila (c. de l’estudiant, 1 Plaça Sóller), de 17 a 21h.

Formulari d’inscripció

La sessió anirà a càrrec d’Helena Casellas, tècnica de Torre Jussana i de Pere Ribas, tècnic de Coòpolis. Els dos equipaments municipals han engegat un espai de treball conjunt per tal de desenvolupar iniciatives que permetin millorar la relació entre associacions i cooperatives i contribuir a que els diferents projectes col·lectius que es generen a la ciutat coneguin les diferències entre aquestes dues formes jurídiques.  

Durant la sessió es descriuran les característiques d’ambdues formes jurídiques i s’aprofundirà en els aspectes jurídics, participatius, organitzacionals, laborals i econòmics.

També s’abordarà com plantejar la transformació d’una associació en una cooperativa i quins passos cal seguir, així com en quin moment i a partir de quins supòsits és adequat plantejar-ho.

Taller obert “Projecte col·lectiu: Associació i/o cooperativa?”

  • Dia: Dimarts 20 de març
  • Hora: de 17 a 21 h
  • Lloc: l’Ateneu La Bòbila (carrer de l’estudiant, 1 Plaça Sóller)
  • Formulari d’inscripció

 

Entitat o associació:
Torre Jussana
Telèfon:
932 564 118