Skip to Content

IMAGO, projecte per a joves de 16-17 a través de l’audiovisual
Descripció anunci:

Des del departament d’Acció Social de la Fundació Catalana de l’Esplai han iniciat una nova proposta per intervenir en la franja d’edat del 16 als 17 anys, i que porta per nom IMAGO.

IMAGO és un projecte que té com a missió oferir a un grup de 15-20 persones joves (de 16 i 17 anys inscrites a la Garantia Juvenil) una proposta formativa i d’acompanyament, centrat en la millora de les competències transversals i fent servir el llenguatge audiovisual com a eina clau per afavorir el seu apoderament i la seva inclusió sociolaboral.

Els i les joves participants rebran: formació específica en competències, formació i acompanyament individualitzat, formació en audiovisuals i com a resultat del procés, la creació d’un curtmetratge i participació en una mostra de cinema jove per la transformació social.

La formació es portarà a terme a tres municipis: al Prat de Llobregat, a l’Hospitalet de Llobregat i a Cornellà dos dies a la setmana des de març fins al maig del 2018 (els horaris encara estan per concretar). Es tracta d’un curs gratuït amb places limitades, es farà entrega d’un Certificat d’aprofitament propi i es podrà participar al festival Edu Films

Les inscripcions estan obertes, per correu a valvarez@fundesplai.org o per telèfon al 662533235.

imago2

Entitat o associació:
Fundació Catalana de l’Esplai
Telèfon:
662533235