Skip to Content

Formacions sobre aprenentatge intercultural i vulneracions de drets humans
Descripció anunci:

El 19 i el 21 de juny SETEM Catalunya organitza, juntament amb d’altres entitats que es dediquen al voluntariat internacional, dues sessions formatives sobre aprenentatge intercultural, vulneracions de drets humans per part de les empreses transnacionals i sobiranies.

Dimarts 19 de juny:

  • Aprenentatge intercultural. Com ens comuniquem en contextos multiculturals des del privilegi blanc, amb Ala Krinitsyna, experta en conflictologia i cultura de pau.
  • Taula rodona amb ACP, IAP, SCI i SETEM, entitats amb llarg recorregut en l’àmbit del voluntariat internacional i l’Educació pel Desenvolupament..

Dijous 21 de juny:

  • Vulneracions de drets humans i laborals a les cadenes globals de subministrament, centrada en la indústria electrònica, tèxtil i del cuir a la Índia i Filipines. Amb Alba Trepat, representant d’Electronics Watch, impulsora del Mobile Social Congress i de la campanya Make ICT Faire i Campanya Roba Neta de SETEM Catalunya.
  • Sobiranies com a alternativa al sistema capitalista i les injustícies globals. Perspectiva de les lluites camperoles a l’Amèrica Llatina. A càrrec de David Palau, membre de SETEM Catalunya.

Més informació i inscripcions: http://www.setem.org/blog/cat/catalunya/nova-formacio-eines-per-apropar-se-al-sud-de-manera-critica

Formació Eines per apropar-se al sud amb una mirada crítica

 

Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335