Skip to Content

Formació per defensores de drets humans 28 i el 29 de setembre
Descripció anunci:

Des de l’Escola de Defensores de Drets Humans, de l’Ajuntament de Barcelona, donem suport a la tasca de les entitats de la ciutat que lluiten per la defensa dels drets humans i contra les diferents formes de discriminació.

Un dels nostres objectius és enfortir una “Xarxa de persones i entitats defensores de drets humans”. Empoderar i capacitar les organitzacions de la societat civil de Barcelona per esdevenir defensores de drets humans a la ciutat, amb els coneixements i els instruments adequats, és l’objectiu de l’activitat. Per fer efectiva aquesta xarxa com a espai de reflexió i de vigilància dels drets humans a la ciutat, cal ampliar la formació a aquelles persones i entitats de la ciutat considerades defensores de drets humans.

Per aquesta raó proposem una formació per a persones i entitats defensores de drets humans que es durà a terme durant el cap de setmana del 28 i el 29 de setembre. La formació serà impartida per algunes de les organitzacions més especialitzades en la temàtica: Front Line Defenders, Protection International, Civil Rights Defenders i Amnistia Internacional, i la investigadora Ana Sánchez.

Aquesta activitat s’inclou dins d’un cicle d’activitats realitzades dins l’espai de l’antiga presó Model i es tracta d’una formació gratuïta.

Us adjuntem el programa  i us animem a que alguna persona de la vostra entitat hi participi (places limitades) enviant una sol·licitud abans del 21 de setembre. La formació es planteja per a persones o entitats que tinguin un coneixement previ de drets humans o que en el seu dia a dia treballin per a la seva defensa.

Programa formació defensores drets humans

 

Entitat o associació:
Escola de Defensores de Drets Humans
Telèfon:
934 022 7581