Skip to Content

Formació: ‘Ets una entitat smart? Repensar les dades de l’entitat’
Descripció anunci:

El 15 de febrer, l’Observatori realitza aquest curs al Centre Cívic Golferichs, Barcelona.

El proper divendres 15 de febrer a les 9.30 h, l’Observatori del Tercer Sector organitza la formació ‘Ets una entitat smart? Repensar les dades de l’entitat’.

L’objectiu del taller és clarificar els conceptes ‘Open Data’ i ‘Big Data’, debatre sobre el potencial de l’anàlisi de les dades per millorar l’activitat associativa i donar eines sobre recollida, gestió i anàlisi bàsica de les dades a una associació.

També es vol mostrar com l’enfocament ‘Open Data’ pot ajudar a aconseguir associacions transparents, identificar la informació pública que pot ser d’utilitat per a les associacions participants i reflexionar sobre els efectes que té en la democràcia l’era digital i l’ús de grans quantitats d’informació.

Els continguts de la sessió van des d’una introducció a la recollida i gestió de dades a les associacions, fins al repte d’identificar necessitats, repensar activitats, millorar el funcionament i potenciar l’impacte.

La sessió va destinada a totes aquelles persones membres d’entitats no lucratives i/o col·lectius informals amb interès en la temàtica.

L’equip docent està format per Laia Otero, experta en comunicació i transparència i llicenciada en periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i Montse Fernández, experta en gestió de dades, professora associada de la Universitat Pompeu Fabra i doctoranda del programa interuniversitari d’estudis de gènere: cultura, societat i polítiques.

La inscripció té un cost de 90€ i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Adreça: Centre Cívic Golferichs, Gran Via de les Corts Catalanes, 491 Barcelona
 
 
Entitat o associació:
Observatori del Tercer Sector
Telèfon:
937 979 649