Skip to Content

Formació en comunicació per a les associacions de Barcelona
Descripció anunci:

S’engega la segona edició del Viver de Comunicació Associa’t. Entre març i juny, les entitats que vulguin millorar la seva comunicació podran participar en un itinerari formatiu i una hackató de comunicació col·laborativa.

El Viver de Comunicació Associa’t està impulsada pel Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Quepo i diverses organitzacions de la ciutat. L’objectiu del projecte és enfortir el treball comunitari i el teixit associatiu de Barcelona des de la comunicació. A finals de 2017 va fer els seus primers passos, organitzant tallers formatius i una hackató. Ara, dona a conèixer el programa per als propers mesos, que amplia la proposta formativa i reedita la hackató.

L’itinerari del Viver de Comunicació té quatre espais d’aprenentatge i la HackaCOM, amb la possibilitat de participar en tot el cicle o només en sessions concretes. Les sessions formatives es realitzaran dos cops, en diferents dates i llocs, per tal que cada persona pugui triar la proposta que li vagi millor. L’horari serà sempre el mateix: de 17.30 a 20.30 hores. La inscripció ja és oberta. Les sessions seran les següents:

Apoderament amb l’autodiagnosi

  • Dijous 15 de març, al Centre Cívic Cotxeres-Casinet
  • Dilluns 19 de març, al Casal d’Entitats Mas Guinardó

Les bases de la comunicació associativa

  • Dijous 12 d’abril, al Centre Cívic Cotxeres-Casinet
  • Dilluns 16 d’abril, al Casal d’Entitats Mas Guinardó

La comunicació interna

  • Dijous 17 de maig, al Centre Cívic Cotxeres-Casinet
  • Dilluns 28 de maig, al Casal d’Entitats Mas Guinardó

La comunicació externa: enfortint la nostra xarxa social

  • Dijous 14 de juny, al Centre Cívic Cotxeres-Casinet
  • Dilluns 18 de juny, al Casal d’Entitats Mas Guinardó

La hackató de comunicació col·laborativa HackaCOM tindrà lloc el dissabte 14 d’abril, de 10 a 19.00 hores, a l’Ateneu L’Harmonia. Es tracta d’una trobada per crear una campanya de comunicació entre entitats i professionals de la comunicació.

 

Entitat o associació:
Viver de Comunicació Associa't
Telèfon:
931867511