Skip to Content

Formació: Avancem cap a la compra pública responsable
Descripció anunci:

El dijous 24 de gener de 10h a 13h realitzem una formació sobre compra pública conjuntament amb Opcions a l’Auditori de Barcelona Activa (c/Llacuna 162-164). La jornada s’adreça a personal tècnic municipal i té l’objectiu de facilitar l’intercanvi de coneixement i d’establir relacions entre totes les persones i grups d’interès implicats en la promoció de la compra pública responsable.

En aquesta jornada es presentarà l’estudi ‘De la teoria a la pràctica: Casos reals de compra pública responsable‘, que analitza tècnicament contractes reals de diferents administracions de l’Estat que destaquen positivament en la inclusió d’aspectes ambientals, socials i de bon govern.
 
Aquí trobareu el programa de la jornada, que comptarà amb la presència de persones amb un ampli recorregut en la introducció de clàusules ASG i en la promoció de l’ús de la contractació com a política pública.

24 de gener
De 10 h a 13 h
Auditori Barcelona Activa (c/ Llacuna, 162-164)

Inscripció gratuïta a: Inscripcions a la Formació: Avancem cap a la compra pública responsable o per correu electrònic a comunicacio@setem.org

 

Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335