Skip to Content

Enquesta sobre participació associativa a Barcelona
Descripció anunci:

Formes part del teixit associatiu de la ciutat de Barcelona? Volem que ens expliquis com participes. Ens agradaria saber com és la teva experiència de participació als espais associatius de la ciutat de Barcelona i és per això que et convidem a realitzar l’enquesta de participació impulsada per l’Ajuntament. 

Aquesta enquesta s’emmarca dins del projecte “Anàlisi​ ​de​ ​la​ ​participació​ ​de dones​ ​en​ ​els​ ​espais institucionals​ ​i​ ​socials​ ​mixtes​ ​a la​ ​ciutat​ ​de​ ​Barcelona”, encarregat pel Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona l’octubre de 2017.

Té la finalitat de millorar el coneixement de la realitat participativa política i social de les barcelonines i barcelonins, i així poder impulsar polítiques públiques que potenciïn i millorin la participació -efectiva i en igualtat de condicions- de totes les persones que integren la ciutat.

 
És important que participis responent l’enquesta sigui quin sigui el gènere amb el qual t’identifiquis. Fes l’enquesta per explicar com participes, la teva aportació serà molt valuosa!

Fes ‘click’ aquí per respondre l’enquesta

Entitat o associació:
Ajuntament de Barcelona
Telèfon:
---------