Skip to Content

Enquesta per conèixer la percepció de les discriminacions i victimització de les persones LGTBI de Barcelona
Descripció anunci:

L’Ajuntament de Barcelona organitza un estudi per conèixer la percepció de les discriminacions i victimització de les persones LGTBI de Barcelona i en els casos que s’hagi produït quines respostes i suport han rebut.

És el primer cop que s’efectua una enquesta a Barcelona d’aquestes característiques amb l’objectiu d’obtenir dades estadísticament significatives i per conèixer la percepció sobre les discriminacions sofertes i l’exercici dels drets a la nostra ciutat. El coneixement obtingut possibilitarà una millora de la planificació de polítiques públiques en relació a la diversitat sexual i de gènere i de manera específica, en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI.  Per aquest motiu, és molt important disposar del màxim nombre de respostes per a què l’enquesta pugui ser estadísticament significativa.  

Per això des de l’ajuntament demanen que les entitats continueu activant els vostres contactes per fer arribar els links corresponents amb l’objectiu d’incrementar el nombre d´enquestes obtingudes.  Tenim de termini tot aquest mes d’octubre.

Qualsevol persona que vulgui respondre l’enquesta ho ha de fer posant-se en contacte amb el  Departament de Promoció de Drets de les Dones i LGTBI: cmlgtbi@bcn.cat.

Entitat o associació:
Departament de Promoció de Drets de les Dones i LGTBI
Telèfon:
934 132 620