Skip to Content

Comunicació amb enfocament de drets
Descripció anunci:

L’Institut de Drets Humans de Catalunya i Periodismo Humano organitzen un curs virtual per a persones interessades en el periodisme responsable i humà. 

La segona edició del curs virtual “Comunicació amb enfocament de drets, eines per a un periodisme més humà” es posarà en marxa el 4 de setembre, de la mà de l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i Periodismo Humano, amb l’objectiu d’aprofundir en com apostar per un periodisme responsable i centrat en les persones, en els seus drets i les seves lluites.

En el curs s’aportaran les eines i recursos necessaris per informar en detall amb un enfocament de gènere i basat en els drets humans. La formació es dirigeix a professionals de la comunicació com periodistes, responsables de comunicació d’entitats i de l’administració pública, activistes que exerceixen tasques comunicatives, estudiants vinculats al sector i professionals d’altres àmbits amb interès en la comunicació i en l’enfocament de gènere i basat en drets humans.

L’equip docent de la formació està format per David Bondia, professor titular de Dret i Relacions Internacionals i president de l’IDHC, i Patricia Simón, periodista ‘freelance’ especialitzada en Relacions Internacionals i ex-subdirectora de Periodismo Humano.

El preu del curs és de 150 euros, i de 120 euros per a persones sòcies de l’IDHC o de Periodismo Humano, estudiants, persones jubilades, a l’atur o membres de famílies nombroses, monoparentals o monomarentals.

Per inscriure’s-hi, cal fer-ho en línia. Les places són limitades a 30 persones. Per a més informació, consulteu el programa complet.

Més informació:

  • Data: Del 4 de setembre al 15 d’octubre.
  • Lloc: En línia.
  • Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya i Periodismo Humano.
  • Preu: De 120 a 150 euros.
  • Contacte: institut@idhc.org
Entitat o associació:
Institut de Drets Humans de Catalunya
Telèfon:
---------