Skip to Content

2a edició del curs en salut mental i emocional als espais associatius
Descripció anunci:

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitza la segona edició de la “Formació en salut mental i emocional als espais associatius”. Pretén consolidar d’aquesta manera el treball de la salut emocional i relacional als espais associatius i promoure la salut emocional com a eina de prevenció dels problemes de salut mental. La novetat d’aquesta edició és que s’ha ampliat el contingut per abordar l’estigma i el tabú de les persones joves amb problemes de salut mental.

La jornada formativa s’adreça a membres d’entitats juvenils, o bé del moviment associatiu en general. En aquestes sessions es posarà atenció al rerefons invisible que sovint hi ha darrere d’aquests temes, i es dotarà d’eines per posar fi als prejudicis i tabús en salut mental, per tal que les entitats siguin espais lliures d’estigma on es promocionin accions per eliminar les discriminacions en salut mental. Es treballarà per la plena inclusivitat i efectiva participació de les nostres associades, per donar resposta i prevenir el “burn-out” associatiu, per aprendre a resoldre els conflictes al sí de les nostres entitats i dur a terme un bon acompanyament emocional. La formació partirà de les pròpies experiències de cadascuna de les persones participants en la seva entitat, i mitjançant exercicis pràctics, es compartiran eines per treballar diàriament totes aquestes qüestions.

El curs, a càrrec de les entitats Fil a l’Agulla i Obertament, serà gratuït i tindrà lloc el divendres 2 de març de 16h a 20h i el dissabte 3 de març de 09.30h a 13.30h i de 15h a 18h, al Casal de Barri Pou de la Figuera.

Podeu inscriure-us fins al dia 28 de febrer de 2018 (inclòs) en aquest formulari.

Trobareu el programa i més informació a www.cnjc.cat

formacio1

Entitat o associació:
Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Telèfon:
933683080