Skip to Content

Comunicació 2.0 per a entitats
Descripció anunci:

Aquest curs tracta d’analitzar i millorar la comunicació digital de les entitats, dissenyant un pla de comunicació que estableix objectius, destinataris, canals i missatges, com també indicadors per l’avaluació.

Mitjançant aquesta formació les persones participants coneixeran:

  • La web 2.0, el pla de comunicació i la terminologia utilitzada. El concepte de la web 2.0 ha influït molt perquè hagin sorgit moltes eines i xarxes socials dins Internet. Abans de fer-les servir, cal una planificació i entendre bé tots els termes.
  • El procés de planificació. Abans de posar-se a escriure continguts a les xarxes socials, cal pensar una planificació per arribar a estar en el canal adequat.
  • Les accions a realitzar. La qualitat del contingut és tan important com la planificació. La classificació del contingut mitjançant etiquetes us pot ajudar a estendre el contingut, o no. Utilitzar les eines correctes de community manager també us ajudarà.
  • Les estadístiques. Si voleu analitzar les accions realitzades, cal passar per les estadístiques. Però sobretot, abans, cal entendre-les bé. Això us ajudarà a determinar si la vostra estratègia és vàlida o no.

Aquest curs es dirigeix a persones membres, sòcies i voluntàries i altres persones vinculades amb el món associatiu a Catalunya. Concretament, a persones que vulguin incorporar infografies per la visualització i presentació d’informació.

Requeriments importants:

  • Coneixements d’ofimàtica.
  • Coneixements pràctics sobre xarxes socials i eines en línia com per exemple blogs, Facebook o Twitter.
  • Disposar d’accés a un ordinador amb connexió a Internet.

El procés d’inscripció al curs inclou una enquesta sobre el nivell de coneixements TIC dels estudiants. 

Formació reconeguda a través del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Dates: del 29/10/2018 al 25/11/2018

Format: En línia – 20 h

Preu: 15 €

Més informació i inscripcions a la formació “Comunicació 2.0 per a entitats”

 

Entitat o associació:
Colectic - Tecnologia per la Transformació social
Telèfon:
934 425 867