Skip to Content

Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Coordinador/a de projectes pedagògics a la Fundació Pere Tarrés

Descripció anunci:

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem a un Coordinador/a de projectes pedagògics per gestionar els servei de menjadors escolars, activitats extraescolars i casals d’estiu a Escoles de diferents zones geogràfiques.

S’ofereix una jornada complerta de dilluns a divendres de 38,5 hores/setmana i un contracte estable.

Funcions:

 • Elaborar, revisar i fer el seguiment dels projectes educatius.
 • Cercar i facilitar els recursos educatius necessaris per cada projecte.
 • Revisar i concretar el projecte amb el client.
 • Redactar l’informe final del projecte i fer-ne la valoració.
 • Avaluar i proporcionar formació continuada a l’equip educatiu. 
 • Reunions de pares.
 • Gestió administrativa de l’equip d’intervenció.

Requisits:

 • Experiència prèvia d’1-2 anys coordinant equips, planificant i avaluant activitats.
 • Experiència en menjadors, casals, colònies i extraescolars. 
 • Formació universitària relacionada amb l’àmbit de l’educació.
 • Valorable títol de director/a de lleure.
 • Nivell alt de català i castellà.
 • Carnet de conduir.
 • Disposar del Certificat Negatiu de Delictes Sexuals.

Cal respondre el formulari fins el 09/08/2018

 

Entitat o associació:
Fundació Pere Tarrés
Telèfon:
934 301 606
Llegir més

Obligacions legals i documentals de les entitats i responsabilitats de les juntes directives (en línia)

Descripció anunci:

Aquesta formació en línia ofereix una visió global de les principals obligacions en els àmbits jurídic i econòmic de les organitzacions no lucratives.

El Centre de Formació de Fundesplai organitza aquest curs virtual del 17 de setembre al 5 d’octubre del 2018.

El programa té una durada de 15 hores i tractarà les qüestions següents:

 • Obligacions envers els diferents registres i censos.
 • Obligacions documentals relacionades amb el funcionament intern de l’entitat, assemblea i junta directiva.
 • Obligacions relacionades amb la gestió de les persones: voluntariat i personal remunerat.
 • Obligacions econòmiques de les associacions.
 • Obligacions fiscals.
 • Obligacions legals relacionades amb l’organització de les activitats (protecció de dades, assegurances, llei espectacles…)
 • Responsabilitat dels membres de les juntes directives.

El curs s’adreça a persones treballadores en actiu, especialment membres d’entitats que realitzin tasques de coordinació o formin part de les juntes, i està 100% subvencionat pel Consorci per la Formació Contínua.

Per apuntar-s’hi, cal omplir aquest formulari. Per a més informació, contacteu amb 93 551 15 33 / formacio@fundesplai.org.

 

Entitat o associació:
Fundesplai
Telèfon:
935 511 533
Llegir més

Sessió informativa sobre les subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils

Descripció anunci:

Des del CRAJ, us convidem a assistir a la sessió informativa en motiu de la convocatòria de Subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats inscrites en el cens d’entitats juvenils situats a la ciutat de Barcelona per l’any 2018, que convoca el Departament de Joventut de l’àrea de drets Socials Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona.

La sessió serà el dimecres 5 de setembre a les 18.30h a l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia 190-192/ M: L3- Fontana i FGC), a càrrec de la tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, i Marina Rahola, tècnica de subvencions del CRAJ. 

La convocatòria està destinada a entitats inscrites en el Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut. Podeu conèixer més informació a través del següent enllaç: Convocatòria per a reformar locals juvenils.

La formació és gratuïta i podeu inscriure-us a través del següent enllaç:

Inscripció a sessió informativa sobre les subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. Més informació i inscripcions a crajbcn.cat, craj@crajbcn.cato bé al telèfon 93 265 52 17

Cartell subvencions locals

 

Entitat o associació:
Centre de Recursos d'Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Telèfon:
932 655 217
Llegir més

Un nou web per conèixer les ofertes de voluntariat de Catalunya

Descripció anunci:

Voluntariatenunclic.cat renova la seva imatge. La borsa de voluntariat de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ara aposta per un disseny més modern, un web responsiu i la millora de la usabilitat de la interfície. Amb aquest nou disseny, la plataforma presenta amb major claredat les ofertes de voluntariat perquè la ciutadania trobi allò que busca amb més facilitat.

Així doncs, la pàgina web es dividirà en una plana principal amb els diferents tipus de voluntariat que s’ofereixen, una secció d’enllaços d’interès i una pàgina interna amb les ofertes de les diferents entitats. De la mateixa manera que amb l’anterior web, les ofertes es dividiran en tres colors:

 • Volcat – Voluntariat per a tothom
 • Voljove – Voluntariat 16-18 anys
 • Volcor – Voluntariat d’empresa

Amb el nou disseny, les ofertes es poden filtrar per tipus de voluntariat. A més, s’ha incorporat un desplegable de cerca avançada per seleccionar les ofertes segons província, àmbit, dedicació o disponibilitat. D’aquesta manera les persones usuàries poden adaptar la cerca a les seves preferències, motivacions i interessos.

Un nou mapa geolocalitzarà les ofertes arreu del territori

La borsa de voluntariat social ha incorporat un nou mapa de Catalunya on apareixeran les ofertes de voluntariat segons el municipi on estiguin publicades. Amb aquesta nova eina, s’aposta clarament per donar visibilitat al territori i fer que les dades com la ubicació del lloc de voluntariat siguin més accessibles i visuals. Els marcadors de les oportunitats de voluntariat també apareixeran en el seu respectiu color per facilitar la cerca.

 

Entitat o associació:
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Telèfon:
933 141 900
Llegir més

Campanya de donació de sang ‘Omple la bossa de vida’

Descripció anunci:

El Banc de Sang fa una crida per arribar a les 35.000 donacions

La campanya ‘Omple la bossa de vida’ anima a augmentar les reserves durant l’estiu, una època en la què les donacions baixen un 30% pel canvi d’hàbits durant les vacances.

El Banc de Sang i Teixits impulsa la iniciativa #omplelabossa, que premia totes aquelles persones que hi participin amb una bossa de roba per haver contribuït a omplir les bosses de sang tan necessàries per poder fer front a qualsevol situació inesperada a les clíniques i hospitals.

Per a aquesta campanya s’ha habilitat una pàgina web que mostra un comptador de donacions, una bossa de sang virtual que es va omplint a mida que aquestes augmenten i un gràfic de l’estat de les reserves que es va actualitzant diàriament. El web també permet trobar els punts d’extracció de sang més propers a partir d’un buscador.

Però hi ha també altres formes de col·laborar amb la campanya, com ara summant-se a l’equip de voluntaris i voluntàries que participen en els esdeveniments de recollida de sang organitzant-los, atenent les persones donants, etc.

També es poden promoure campanyes de donació de sang a les empreses, escoles o altres llocs, o muntar donacions den grup. O només el fet de dinamitzar la campanya a les xarxes socials ja és una bona manera de posar-hi un granet de sorra.

 

Entitat o associació:
Banc de Sang i Teixits
Telèfon:
935 573 500
Email:
bst@bst.cat
Llegir més

Taller d’estiu per conèixer eines digitals útils en el dia a dia

Descripció anunci:

iWith.org ofereix un taller sobre les eines digitals Trello, Slack, Asana y Freedcamp que ajuden a millorar el treball en equip i la comunicació interna. Tindrà una durada de 1 h i 30 min. Forma part del projecte TurnOnline.

El taller tindrà lloc a la seva oficina el 25 de juliol a les 18 h, C/Cucurulla, 9, 2on 2a. Us podeu inscriure escrivint un correu electrònic a alla@iwith.org o per telèfon al 933 804 975. Els costs del taller són assumits per iWith.org. la vostra aportació serà d’1€ a través de Teaming, plataforma digital de captació de fons per causes socials.

 

Entitat o associació:
iWith.org
Telèfon:
933 804 975
Llegir més