Skip to Content

Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

ofertes laborals
es busca voluntariat
compartir local
formacions
jo vull ser voluntari/a
altres

Projecte Mixed Youth

Descripció anunci:

Des del Grup de recerca sobre Immigració, Mestissatge i Cohesió social (INMIX) de la Universitat Autònoma de Barcelona, estem realitzant un projecte de recerca sobre “Sociabilitat i processos identitaris de fills/es d’unions mixtes (Mixed Youth)”.

Aquest projecte és una continuació d’un anterior que vàrem fer sobre parelles / famílies mixtes i temes d’integració sociocultural, que va tenir una important repercussió acadèmica i també social. Trobareu una síntesi de les troballes més significatives aquí.

En el projecte actual ens centrem en els fills/es joves descendents de parelles mixtes (amb pares de països diferents, de qualsevol origen) i temes d’identitat, hibridisme cultural, discriminació, etc. Podeu accedir a un resum del projecte a través d’aquest link.

Ara mateix estem en la fase de recollida de dades, buscant informants per entrevistar.

L’adreça d’e-mail de contacte per les persones interessades per enviar-nos les dades de contacte per concretar data i lloc de l’entrevista és la següent: proyectomixedyouth@gmail.com.

Llegir més

Vols ser mentor o mentora en un projecte d’inserció laboral?

Descripció anunci:

Busquem Mentors i Mentores que acompanyin i guiïn a una persona jove en situació de risc o de vulnerabilitat social a millorar la seva ocupabilitat: millora competencial, ampliació de la xarxa social i coneixement del mercat laboral.

Funcions:
 • Què faries? Conèixer a una persona jove, acompanyar-la i guiar-la per millorar la seva inclusió laboral.

 • Com ho faries? Trobant-te un cop per setmana amb el o la jove, tant en trobades individuals a l’espai públic com en activitats dirigides.

 • Què li pots proporcionar al o la jove? Oferir-li orientació professional, compartir contactes i ajudar-lo a crear els seus propis; i proposar-li recomanacions que facilitin la seva inclusió laboral i el seu creixement personal.

 • Quin compromís et suposaria? La teva tasca com a mentor o mentora duraria 6 mesos.

 • Què t’aportarà? La possibilitat de crear un vincle i conèixer una persona jove amb una realitat i entorn diferent a través d’un procés d’aprenentatge mutu.  

Requisits:

Persones empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, d’entre 35 i 65 anys, motivades en acompanyar a un o una jove en el seu procés de millora de la seva ocupabilitat a través de la mentoria, amb experiència laboral i coneixement dels entorns laboral, i amb un alt domini del català i el castellà. 

Disponibilitat:
 • 2 hores a la setmana de trobades individuals amb el o la jove.

 • 2 hores de seguiment grupal al mes, al llarg dels sis mesos que dura la relació amb el o la jove.

 • 10 hores de formació inicial de sobre mentoria (forma part del Pla de Voluntariat de Catalunya, certificat per la DGACC, Generalitat de Catalunya).

Les sessions i les trobades amb el o la jove es desenvolupen a l’àrea metropolitana de Barcelona. 
Entitat o associació:
Punt de Referència
Telèfon:
933 297 438
Llegir més

Voluntariat acompanyaments a la gent gran – Coordinadora d’Entitats de Poble-sec

Descripció anunci:
Acompanyament a la Gent Gran és un projecte social de la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec, adreçat a persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament. La nostra finalitat és afavorir la seva qualitat de vida oferint-los suport afectiu, companyia, distracció i un espai on se sentin útils amb dinàmiques que afavoreixen l’autonomia personal i la creació de vincles socials.  Aquest projecte està orientat a dinamitzar la dimensió afectiva i relacional de la Gent Gran amb la vida quotidiana del seu barri.    

Perfil del voluntari:

Persona proactiva, empàtica i compromesa, que li agradi el tracte amb les persones, especialment amb la gent gran. Si vols omplir-te d’experiències positives, de somriures, d’emocions i, sobretot, vols passar-t’ho bé, no dubtis en contactar-nos!

Dedicació:

2 hores/setmana (com a mínim)

Dies i horari del voluntariat:

A convenir.

Persona de contacte:

Mariona Mercader

 

Entitat o associació:
Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Telèfon:
934 432 172
Llegir més

Monitor/a casal d’estiu – Casal dels Infants

Descripció anunci:

El Casal dels Infants és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 30 anys treballa per acompanyar a infants joves i famílies en situació de desavantatge social i per millorar la igualtat d’oportunitats per a tothom.

Desenvolupem projectes socioeducatius als barris de La Mina-Besòs, Santa Coloma, Badalona, Raval (Barcelona) i Salt (Girona).

Activitat a realitzar i dedicació:

Cerquem persones voluntàries que vulguin participar al Casal d’estiu amb infants, adolescents o joves durant els mesos de juliol o agost. Demanem un compromís mínim d’una setmana, de dilluns a divendres de 9 a 17h. L’activitat es porta a terme al Raval (Barcelona), a Santa Coloma de Gramenet, Badalona o Besòs-Mina. En funció de la zona de residència de la persona es valorarà un barri o altre.  Possibilitat de realitzar colònies o campaments.

Tasques:

Les activitats que es porten a terme són : acompanyaments en activitats lúdiques i sortides (platja, piscina, aire lliure,…), visites culturals, tallers, reforç escolar i acompanyament al menjador (els voluntaris/es tenen inclòs el menjar del migdia).

Perfil del/la voluntari/a:

Cerquem persones amb motivació per acompanyar a infants en situació de desavantatge social i les seves famílies. No és necessària experiència però es valorarà, al igual que els estudis relacionats: educació social, Integració social, monitor/a de lleure, Pedagogia, etc. Cerquem persones dinàmiques, creatives , autònomes i amb capacitat per treballar en equip. L’entitat realitzarà una entrevista prèvia on es concretarà la disponibilitat i la zona geogràfica (barris on tenim presencia) per propera i de fàcil accés pel voluntari/a.

Contacte:

Per apuntar-vos a la crida o bé rebre més informació podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@casaldelsinfants.org o bé trucar al 933 170 013.

Entitat o associació:
Casal dels Infants - Acció Social als Barris
Telèfon:
933 170 013
Llegir més

Responsable Oficina Tècnica de Projectes d’Acció Social – Fundació Pere Tarrés

Descripció anunci:
La Fundació Pere Tarrés està cercant un Responsable de l’oficina Tècnica de Projectes d’Acció Social, per tal de gestionar l’equip de Tècnics de projectes amb la finalitzat d’identificar, analitzar, redactar i presentar projectes d’àmbit social i educatiu.

S’ofereix contracte estable de dilluns a divendres a jornada completa.

Funcions

 • Gestionar l’equip de tècnics de redacció de projectes de l’oficina tècnica.
 • Recerca de concursos potencialment interessants.
 • Identificació, preparació, investigació, redacció i correcció dels projectes.
 • Innovació i recerca respecte a les diferents metodologies de treball.

Requisits

 • Estudis superiors en l’àmbit social (Sociologia, Ciències Polítiques, Pedagogia, Educació Social, Psicologia o similar).
 • Experiència en la gestió d’equips.
 • Experiència en redacció de projectes.
 • Coneixement demostrable en redacció de projectes sector social i educatiu.
 • Coneixement del Tercer Sector.
 • Català nivell excel·lent.
 • Domini d’eines informàtiques.

Respondre el formulari fins el 31-05-2017

Entitat o associació:
Fundació Pere Tarrés
Telèfon:
93 430 16 06
Llegir més

Psicòleg/oga coordinador/a de voluntariat – AECC-Catalunya contra el Càncer

Descripció anunci:
L’AECC – Catalunya contra el Càncer és una entitat sense afany de lucre, declarada d’utilitat pública, que lluita per disminuir l’impacte que causa el càncer, acompanyant els malalts i les seves famílies. Formada per voluntaris, professionals i socis, suma sinèrgies amb el sector públic i privat per lluitar contra el càncer i mobilitza la societat  civil en pro dels afectats i les seves famílies.  
 
Condicions:
 • Jornada: 20h/setmana.   
 • Horari: Dilluns a Divendres en horari de matins, de 9h a 13h
 • Salari : 11300 € anuals.
 • Contracte indefinit (6 mesos període de prova).
 • Lloc de treball a l’Hospital Esperit Sant.
 • Incorporació immediata.

  Requisits:

 • Llicenciatura/Grau en Psicologia. 
 • Imprescindible un mínim 6 mesos d’experiència en coordinació i direcció de grups. Pot encaixar algú amb experiència com a educador, monitor, etc.
 • Molt valorable formació/experiència/voluntariat amb pacients amb càncer.
 • Català i Castellà parlats i escrits correctament.

  Funcions del lloc de treball  :

 • Coordinació, direcció i gestió de voluntaris de l’associació a l’hospital.
 • Planificació i organització d’activitats, tasques i recursos, facilitació de pautes, supervisió, lideratge i motivació de voluntaris. 
 • Avaluació del grau de consecució d’objectius i satisfacció dels beneficiaris, dels voluntaris i personal de l’hospital. 
 • Supervisió de les practiques tutoritzades per voluntaris de nova incorporació.
 • Representació de l’associació a l’hospital i establiment d’un canal de comunicació entre voluntaris-aecc-hospital. 
 • Gestió administrativa derivada de les funcions principals (recopilació dels compromisos signats dels voluntaris, registre de l’activitat diària, etc.).

Competències:

Per aquest lloc de feina, pensem en una persona molt activa, expressiva i amb habilitats comunicatives. Capaç de motivar i liderar equips i amb bona capacitat de planificació.  

Interessats enviar mail a sergio.gomez@aecc.es tot indicant a l’assumpte “Coordinador de Voluntariat”

Entitat o associació:
AECC - Catalunya contra el Càncer
Telèfon:
932 002 099
Llegir més
Pàgina 1 de 13312345...102030...Última »