Skip to Content

Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Convocatòria de Residències artístiques a Lluïsos Teatre

Descripció anunci:
 • Les companyies poden presentar la seva proposta fins el 15 de gener
 • L’entitat ofereix sales d’assaig per la companyia emergent i l’espectacle s’estrenarà a Lluïsos Teatre a l’abril de 2019

Lluïsos Teatre obre la segona convocatòria de residències artístiques dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i necessitin un espai per treballar el projecte. Les propostes es poden presentar fins el 15 de gener de 2019, i es donarà a conèixer el nom de la companyia a finals d’aquell mes.
La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (febrer, març i abril) a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà a finals del mes d’abril. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.
És el quart any que s’aposta per impulsar les residències artístiques, per mirar de donar resposta a les necessitats plantejades per joves creadors: trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per a les companyies de nova creació.
S’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Barcelona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres. L’any passat es van acollir dues residències: Orlando BOOM i Histèriques; i durant el primer trimestre d’aquest curs s’ha acollit “Neu”, de la companyia Kamaleonika.
Els projectes poden presentar-se a través del web de Lluïsos Teatre fins el 15 de gener www.lluisosteatre.cat/residencies
Podeu seguir totes les novetats de Lluïsos Teatre a través del web www.lluisosteatre.cat, el facebook.com/lluisosteatre i el twitter.com/lluisosteatre.

CONTACTE:
Clara Laguillo Abbad | 932 183 372 | teatre@lluisosdegracia.cat

 

Entitat o associació:
Lluisos de Gràcia
Telèfon:
932 183 372
Llegir més

Programa 2019 Educomunicació Glocal

Descripció anunci:

3 mòduls presencials que tindran lloc a espais diferents de la ciutat de Barcelona.
HORARI: Divendres de 16h a 20h i dissabtes de 9h a 13h

1r mòdul. Educomunicació interseccional i comunicació no violenta

1, 2 i 8 de febrer de 2019

S’aborden els marcs teòrics claus per comprendre la disciplina de l’educomunicació i vincular-la amb tota la tradició de l’educació i la comunicació per a la justícia global, i també de l’educació i la comunicació popular. Addicionalment connectarem aquestes idees amb el treball en/amb les diversitats (de gènere, culturals, físiques, ètniques, d’identitat sexual, de classe, etc.) com a eixos transversals fonamentals a considerar en treballar la justícia glocal. Així mateix es connectaran aquestes idees amb les de la comunicació no violenta, un model orientat per a què les persones es comuniquin de manera efectiva y empàtica.

Lloc: Universitat Pompeu Fabra. Campus de la Ciutadella. Barcelona.

 

2n mòdul. Pràctiques a Barcelona i arreu del món:

9, 15, 16 i 22 de febrer de 2019

8 iniciatives presentades de manera interactiva i dinàmica. S’analitzen experiències basades en l’educomunicació. Es tindran en compte iniciatives de Barcelona, Catalunya, d’altres països d’Europa, Àfrica i d’Amèrica Llatina. S’ha convidat a persones responsables i coneixedores d’aquestes pràctiques per incorporar de primera mà els seus relats i les seves veus.

Lloc: Fàbrica de Creació Fabra i Coats. Barcelona

 

3r mòdul. Educomunicació per a la justícia glocal aplicada al nostre entorn

23 de febrer -1, 8, 9 i 15 de març de 2019 

Un equip de dinamització d’elParlante i Teleduca acompanyarà al grup d’assistents al seminari (dividit en subgrups) per construir de manera col·lectiva un procés educomunicatiu. Pot ser un vídeo participatiu, una obra de teatre, una exposició fotogràfica, una iniciativa multimèdia o una radionovel·la. El projecte haurà d’incorporar una perspectiva interseccional, que promogui la comunicació no violenta i que generi reflexions entre les relacions Nord-Sud i la corresponsabilitat global.

El sentit de l’exercici és que, a partir d’una experiència concreta i de la metodologia posada en pràctica, es pugui dissenyar un projecte a implementar en qualsevol àmbit de la justícia glocal i amb qualsevol població, ja sigui en l’educació primària o secundària, l’educació no formal, un col·lectiu social a concretar, i/o un barri o entorn comunitari.

Lloc: Universitat Pompeu Fabra. Campus de la Ciutadella. Barcelona.

 

Entitat o associació:
El Parlante
Telèfon:
663 449 366
Llegir més

El certificat digital: què, com i per què?

Descripció anunci:

Es formarà a les entitats sobre quins certificats digitals hi ha i com sol·licitar aquell que expedeix la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre.

Torre Jussana ofereix recursos i realitza diverses sessions informatives sobre com obtenir i utilitzar el certificat digital. En aquest cas, la propera trobada serà el 18 de desembre de 18.00 a 19.30 hores a l’Espai Avinyó (c. Avinyó, 52 de Barcelona) en què es formarà a les entitats sobre quins certificats digitals hi ha i com sol·licitar aquell que expedeix la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre

I és que a partir d’aquest mes d’octubre del 2018 la llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques obliga a totes les persones jurídiques a relacionar-se amb l’administració pública per mitjans electrònics. Per aquest motiu, la formació donarà resposta a diverses preguntes com la importància de disposar el certificat digital, els tipus i els tràmits que es poden realitzar amb aquest document.

Inscripcions i programa complet

Adreça: Espai Avinyó Barcelona
 
 
Entitat o associació:
Torre Jussana
Telèfon:
932 564 118
Llegir més

Educadors/es socials Centre Acollida (MENA) – Fundació Pere Tarrés

Descripció anunci:

La Fundació Pere Tarrés cerca Educadors/es socials per cobrir substitucions a un centre d’acollida de menors d’edat estrangers no acompanyats, ubicat a Dosrius.

Cal respondre el formulari fins el 31 de desembre del 2018.

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d’existència, és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s’ha ampliat a altres àmbits de l’acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

 L’objectiu del centre és el següent:

 • Prestar la primera acollida als menors proporcionant allotjament, manutenció, informació i assistència integral.
 • Realitzar la valoració, orientació i prestació de suports.
 • Oferir activitats dirigides d’habilitats socials i/o de caràcter formatiu prelaboral.
 • Proporcionar als menors les eines i les habilitats personals imprescindibles per a la seva permanència o incorporació als sistemes de formació reglats i/o professionalitzats.
 • Promoure, establir i aplicar mesures d’inserció social, laboral, educativa i familiar. Coordinació amb els serveis socials bàsics, benestar social, entitats associatives i serveis especialitzats.

Oferim:

 • Cobertura de substitucions.
 • Salari: segons conveni acció social.
 • Data inici: immediata.
 • Contracte: d’Obres i Serveis
 • Jornada: Completa
 • Localitat: Dosrius

Requisits:

 • Diplomatura i/o Grau en Educació Social.
 • Experiència com educador/a en centres d’acollida o residencials amb joves.
 • Valorable coneixements d’àrab o francès.
 • Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.

 

Entitat o associació:
Fundació Pere Tarrés.
Telèfon:
934 301 606
Llegir més

Violència sexual com a arma de guerra

Descripció anunci:

Violacions sistemàtiques, mutilació genital, esclavatge sexual, robatori de nadons… De la guerra coneixem bé els tirs, les bombes i les batalles entre homes que se’ns presenten com a èpiques. Però, de les violències específiques contra les dones, no en sabem tant.

Doblement invisibilitzades, les dones pateixen dues vegades la guerra: com a víctima de l’altre bàndol, i com a víctimes de qui escriu la història. Amb l’acte “Violència sexual com arma de guerra”, el Grup de Treball de Cooperació amb Bòsnia i Herzegovina del CJB vol fer visibles diferents experiències de les violències masclista que es donen a tots els conflictes.

Bòsnia, Congo, Colòmbia, Kenya… i també la Guerra Civil espanyola, són només alguns dels escenaris que podríem haver escollit. El dimecres 19 de desembre, a les 18:30h a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, podrem escoltar les històries invisibles de dones que han viscut el conflicte en la seva pell i donar una mica de llum a aquest buit en els llibres i els telenotícies.

La taula rodona, seguida d’un torn de preguntes, comptarà amb la col·laboració de l’Escola de Cultura de Pau i la Lliga pels Drets dels Pobles.

 

Entitat o associació:
Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)
Telèfon:
932 654 736
Email:
cjb@cjb.cat
Llegir més

“Màgia per Somriures”: recollim fons per La Marató de TV3

Descripció anunci:

El dia 16 de desembre Lluïsos Teatre s’omplirà de Màgia per recaptar fons per La Marató de TV3
que enguany es centra en la investigació del càncer.

Diumenge 16 de desembre és el dia en què Catalunya mostra la seva cara més solidària a través de La Marató de TV3. A Lluïsos no és la primera vegada que es fa una activitat per recollir fons, però enguany la Gala Solidària “Màgia per Somriures” és molt especial. La iniciativa sorgeix d’un grup de joves mags que tenen entre 14 i 18 anys i moltes ganes d’organitzar activitats, de transmetre talent i de ser solidaris.
Per aquest motiu, Lluïsos de Gràcia els cedirà el teatre durant la tarda de diumenge dia 16 de desembre per tal d’organitzar aquesta gala de màgia amb taquilla inversa. La donació mínima són 3 euros i la resta la voluntat de l’espectador. Quan falten deu dies per l’espectacle les entrades ja s’han esgotat.

En total gairebé 200 persones ompliran a les 18:30 h el teatre de Lluïsos entre públic, voluntaris i mags. Una hora i mitja d’espectacle fet, sobretot, des de la passió i l’altruisme. Tot i la seva joventut els organitzadors  tenen una llarga trajectòria en concursos i gales, i dos d’ells són voluntaris al Concurs de Màgia Jove de Barcelona Màgicus que organitza Lluïsos de Gràcia des de fa 10 anys.

Els set mags, que han decidit per iniciativa pròpia posar en marxa aquesta Gala Benèfica tan especial, són:

 • Mag Alouette, de Badalona i amb una llarga trajectòria en gales, és expert en manipulació.
 • Magic Tosky, és la primera vegada que puja a un escenari i farà màgia de prop.
 • Daniel Espin, té 16 anys és de Barcelona i farà màgia de Saló. Fa 4 anys que va començar.
 • Mag DelRi, la seva especialitat són les grans il·lusions i la màgia d’escenari, dissenya tots els aparells que surten a l’escenari. És alumne de l’escola del Mag Lari.
 • Mag Fer Buch, amb només 14 anys és voluntari del Festival Màgicus i un apassionat de la màgia des de sempre. És expert en màgia d’escena i de saló.
 • Daniel Sànchez Murcia, és de Barcelona i va ser semifinalista al programa Got Talent i és expert en màgia de prop.
 • Quim Màgic, de Barcelona i amb 16 anys també és voluntari del Festival Màgicus i apassionat de la màgia de prop.

Durant tot el dia 16, a Lluïsos de Gràcia, hi haurà un punt de recollida de donacions que se sumaran a la
taquilla inversa que es posarà durant l’espectacle.
Podeu seguir-los a les xarxes: Instagram @magia_per_somriures
Per més informació: comunicació@lluisosdegracia.cat

 

Entitat o associació:
Lluisos de Gràcia
Telèfon:
932 183 372
Llegir més