Skip to Content

Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Jornada: Voluntariat per a tothom: inclusió i accessibilitat

Descripció anunci:

La FCVS i DINCAT organitzen una trobada amb entitats socials per posar en relleu que tothom ha de tenir l’opció de poder realitzar una acció voluntària en igualtat de condicions.

La jornada ‘Voluntariat per a tothom: inclusió i accessibilitat’ neix per reflexionar i debatre el pròxim divendres 11 de maig a la Casa del Mar sobre la igualtat de condicions per poder realitzar una acció voluntària. L’esdeveniment, que començarà a les 9.00 i acabarà a les 14.00h, posarà en relleu que qualsevol persona pot fer voluntariat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i DINCAT han fet tàndem per organitzar una jornada dirigida a totes les persones interessades en aprendre i/o posar en pràctica criteris d’accessibilitat als seus programes de voluntariat.

 

Teatrefòrum sensibilitzador:

La jornada arrencarà amb una benvinguda per part de les autoritats, en un acte que serà conduït per la periodista i cantautora Clara Sánchez -Castro. Després, arribarà una de les parts centrals de la jornada, que consistirà en una intervenció teatral a mans del col·lectiu de teatre social d’Impacta’t, amb un to interactiu i participatiu i que aportarà eines per a la reflexió i la transformació social.

L’objectiu és ajudar als protagonistes a trobar noves maneres d’actuar davant les situacions conflictives plantejades en cada peça. Tot seguit, Romà Javierre, responsable d’Accessibilitat i Ciutadania de DINCAT, realitzarà una ponència sobre accessibilitat cognitiva. A més, donarà eines a les entitats per flexibilitzar i fer que els seus plans de voluntariat siguin més inclusius i accessibles.

 

Sessions de treball en grup sobre les fases  de la gestió del voluntariat:

Desprès de la pausa, s’organitzaran diferents grups de treball amb persones tècniques i voluntàries d’entitats. En aquests grups de treball, es posarà sobre la taula cada una de les fases de la gestió de voluntariat. Les set fases necessàries per implementar programes de voluntariat seran compartides tenint en compte els rols que juguen la figura de coordinació i les persones voluntàries.

 

Cloenda i inscripcions:

Les inscripcions per a la jornada es podran fer a través del següent formulari: Formulari d’inscripció a la jornada. La data límit per poder fer la inscripció serà el dilluns dia 7 de maig de 2018 a les 23.59h.

Segueix tota la informació a través de les xarxes socials: #VoLinclusiu18

 

Entitat o associació:
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Telèfon:
933 141 900
Llegir més

Pràctiques als Casals d’Estiu Escolta

Descripció anunci:

Un estiu més, des de la Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, organitzen dos Casals d’Estiu Escolta (un al barri del Carmel i un a Ciutat Meridiana) i volen oferir el Casal com a lloc de pràctiques per a estudiants d’Integració Social / Animació Sociocultural i Turística / Educació Infantil / Monitors/es de lleure.

Els Casals començaran el 25 de juny i durarà fins el 27 de juliol amb horari de 9h a 17,30h i hi participaran infants de 3 a 12 anys.

El Casal té com a objectiu reforçar el contacte amb la ciutat i la coneixença del barri mitjançant descobertes d’entitats, d’espais verds, de la gent del barri i de la immensitat d’entorns desconeguts que ens ofereix Barcelona. Es treballarà a través de petits projectes perquè els infants siguin realment protagonistes del Casal i es potenciarà que els nens i nenes siguin proactius, que decideixin què volen fer, creant i inventant ells mateixos jocs nous i fent volar la imaginació. Tot això, lligat a través d’un eix d’animació que serveixi de motivació per a tots i totes. Cada setmana hi ha una excursió i una sortida a la piscina, a part de les activitats pròpies del Casal a les mateixes escoles.

Per qualsevol dubte estem en contacte a: barcelones@escoltesiguies.cat

Moltes gràcies per la vostra atenció, 

 

Entitat o associació:
Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Telèfon:
935 902 700
Llegir més

Projecte Punt Raval de l’Associació Oasis Urbà

Descripció anunci:
Desde l’associació Oasiurbà (que neix de la col·laboració entre les entitats Base-A, Arquitectes de Capçalera i Bioarquitectura Mediterrànea) han començat a posar en marxa el projecte Punt Raval per millorar les condicions de vida als habitatges dels veïns i veïnes del barri del Raval que es trobin en risc de vulnerabilitat o d’exclusió social.

Per tal de continuar desenvolupant el projecte aquest semestre, estan cercant voluntaris i voluntàries que vulguin implicar-se. De moment, estan cercant arquitectes, arquitectes tècnics, enginyeres industrials, advocats/es i treballadors socials, però estan oberts a persones d’altres disciplines que pensin que poden aportar alguna cosa al projecte. 

Els interessats/des poden posar-se en contacte amb l’associació a través del correu electrònic que apareix al cartell (info@oasiurba.org).
 
cartel TRABAJO SOCIAL (1)
 
Entitat o associació:
Oasiurbà
Telèfon:
-
Web:
-
Llegir més

Convocatòria per cobrir una substitució de la plaça de tècnic/a d’administració del CNJC

Descripció anunci:

El CNJC és la plataforma que aglutina les principals entitats juvenils de Catalunya. Un dels seus objectius principals és defensar els interessos de les persones joves a través de la incidència política, la sensibilització social i la formació. Per fer-ho possible el CNJC s’estructura tècnicament en tres grans àrees coordinades entre si internament: programes, comunicació i administració.

La tasca de la plaça d’administració és la de donar suport tècnic als projectes del CNJC, essencialment pel que fa a la seva logística. El treball està directament vinculat amb la gerència de l’entitat que conjuntament duen a terme tota l’administració i manteniment de l’entitat. Data límit 23/04/2018.
 
Funcions generals:

 • Atenció telefònica i al públic.
 • Gestió del registre d’entrada i sortida.
 • Gestió de l’Arxiu del CNJC.
 • Control d’agenda.
 • Vetllar per una gestió de la informació estandarditzada i controlada.
 • Redacció de documents i correus electrònics.
 • Relació amb proveïdors.
 • Suport directe a gerència i comptabilitat.
 • Vetllar per l’actualització del Portal de Transparència.
 • Suport administratiu a l’equip tècnic i al secretariat del CNJC.
 • Manteniment de la seu i del material administratiu.
 • Suport a projectes i a les activitats pròpies del CNJC.
 • Organització de la facturació i pagaments.

 
Perfil requerit:

 • Titulació universitària.
 • Flexibilitat horària.
 • Trajectòria o participació en organitzacions o moviments juvenils.

 

Competències necessàries:

 • Coneixement de les institucions catalanes (Govern de la Generalitat, Parlament de Catalunya i ens municipals).
 • Experiència en disseny, gestió i avaluació de projectes.
 • Capacitat d’organització i de treball tant autònomament com en equip.
 • Coneixement del món associatiu juvenil.
 • Nivell C de català o perfecte domini del mateix.
 • Domini oral i escrit de l’anglès i el castellà.
 • Coneixements informàtics (entorn Open Office, paquet Office, Internet…).

 
Es valorarà:

 • Estudis/Coneixement en administració i gestió de la informació.
 • Experiència professional en tasques administratives.
 • Coneixements d’altres idiomes i nivell superior (D) de Català.
 • Ser menor de 30 anys.

 
S’ofereix:

 • Contractació 24 h setmanals.
 • Es requerirà flexibilitat horària per poder adaptar-se a l’horari associatiu.
 • Contractació temporal per substitució de maternitat (període de prova: 2 mesos).
 • Sou brut mensual aproximat 1.100 €.
 • Lloc de treball: Barcelona.
 • Inici esperat: abril de 2018.

 
Per formalitzar la candidatura es imprescindible fer arribar el CV a consell@cnjc.cat i omplir el següent formulari abans del dia 23 d’abril de 2018.

Per a més informació, truqueu al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya: 93 368 30 80

 

Entitat o associació:
Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)
Telèfon:
933 683 080
Llegir més

Voluntariat en cursos de capacitació digital

Descripció anunci:

FATEC és una federació d’associacions de gent gran que treballa perquè les persones d’edat avançada de la nostra societat tinguin una vida digna i activa. Un dels projectes que estan preparant actualment consisteix en organitzar cursos de capacitació digital per a la gent gran als casals federats de tot el territori de Catalunya, per això :

Necessiten persones voluntàries per impartir cursos de formació bàsica sobre smartphones i tauletes a persones d’edat avançada que volen iniciar-se en el seu ús.

Lloc: Casals de gent gran de totes les comarques de Catalunya.

Requisits: Tenir un bon coneixement de les funcions dels telèfons mòbils i facilitat de comunicació amb persones d’edat avançada. No importa l’edat, només cal estar motivat per treballar amb elles.

Dedicació: 2 hores setmanals durant un trimestre. Horari a convenir, pot ser matí o tarda de dilluns a divendres. 

Si estàs interessat/da en col·laborar, cal escriure un correu electrònic a voluntariat@ub.edu indicant el teu nom, telèfon, correu electrònic i que vols participar en aquest voluntariat!

 

Entitat o associació:
Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya - FATEC
Telèfon:
-
Llegir més

Es posa en marxa “Juntes emprenem”

Descripció anunci:

LabCoop és una de les entitats que forma part de Juntes Emprenem, projecte que proposa l’apoderament de dones de Barcelona ciutat a través d’un programa de formació i acompanyament per posar en marxa idees emprenedores, cooperatives i socialment compromeses. Les participants descobreixen i fomenten les seves habilitats i competències, es formen en aspectes clau a l’hora d’engegar un projecte emprenedor i reben assessorament de persones especialitzades en economia social i solidària.

L’edició d’aquest 2018 es posa en marxa el dimecres 18 d’abril i es duu a terme al llarg de 9 setmanes. Consta de 34 hores de formació, de les quals d’entre 3 i 9 són hores d’acompanyament que conclouen en una trobada amb dones emprenedores d’altres territoris que han desenvolupat projectes inspiradors. El 9 d’abril, a les 12.00 hores, al local d’Ecos del carrer Casp (C. Casp, 43), tindrà lloc la sessió informativa que servirà d’espai de benvinguda i de trobada de les dones inscrites.

‘Juntes Emprenem’ s’inscriu dins el programa ‘Juntas Emprendemos’ per a la capacitació integral de dones que busquen un model de vida propi. El programa va néixer el 2015 en el si d’un grup d’entitats de la Red de Economía Alternativa y Solidaria (REAS) i es desenvolupa a Aragó, Catalunya, Madrid i el País Basc. Totes aquelles dones amb empenta i que estiguin interessades en participar en el programa poden inscriure’s enviant un correu a info@labcoop.coop.

 

Entitat o associació:
LabCoop
Telèfon:
931 713 770
Llegir més