Skip to Content

cercador d'ajuts, premis i subvencions

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Ajuts, Premis i Subvencions

Taulell d'Ajuts, Premis i Subvencions

En aquesta taula trobaràs totes aquelles convocatòries d’ajuts, premis i subvencions que poden ser útils per al finançament del vostre projecte, amb un enllaç directe perquè també puguis descarregar les bases, els formularis corresponents i amb la data de termini de presentació de la sol·licitud.

A continuació els diferents premis, ajuts i subvencions ordenats per ordre de termini de sol·licitud.

AJUT
Suport econòmic que atorga una entitat, institució o òrgan de caire privat per a la realització d'un projecte.
PREMIS
Reconeixement sovint econòmic, segons decisió d'un jurat, per la iniciativa o el bon desenvolupament d'un projecte.
Subvenció
Ajut econòmic que parteix d'una convocatòria que realitza l'Administració pública. Es presenten als diaris oficials.
Ajuts a projectes inclusius de la Fundació Universia i la Fundació Konecta 2017
Convoca:
Fundació Universia i Fundació Konecta
Descripció:

La Fundació Universia i la Fundació Konecta convoquen ajuts per a la realització de projectes que contribueixin a fomentar i promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i que donin suport al principi d’igualtat d’oportunitats.

Categories:

  • Educació: Projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat. Formació orientada a la consecució d’ocupació i a la millora i desenvolupament professional en relació amb el potencial i el talent de les persones amb discapacitat com element de diferenciació.
  • Ocupació: Projectes orientats a l’impuls de l’ocupació ordinari a través de la incorporació laboral i professional, relacionats amb l’autoocupació i l’emprenedoria; així com projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat.
    Investigació: Projectes científics que afrontin els reptes i processos de la inclusió social, professional, i educativa de les persones amb discapacitat.
  • Cultura: Activitats que afavoreixin les capacitats, habilitats, talent i experiència en qualsevol àmbit artístic com a via d’inserció ocupacional i laboral de les persones amb discapacitat.
  • Esport: Projectes de foment de l’esport adaptat i inclusiu com a mitjà d’integració laboral i d’adquisició de competències professionals de les persones amb discapacitat.
Termini de presentació:
01.09.2017
Apunts obre la convocatòria dels III Reconeixements Win-Win a les Empreses
Convoca:
Apunts i Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU
Descripció:

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU convoquen els III Reconeixements Win-Win a les Empreses en el marc de la III Jornada Implementar la RSE.

La Responsabilitat Social és clau per millorar la qualitat de vida tant de les persones treballadores com de la societat, i que l’exemple d’algunes de les empreses i entitats que ja desenvolupen accions i campanyes de RSE poden servir d’inspiració a altres. Per això es vol reconèixer a les empreses i organitzacions que estan fent un esforç més enllà dels deures obligatoris impulsant la RSE.

Empreses i organitzacions compromeses amb la RSE ja es poden presentar als reconeixements en tres categories:

  • Innovació Social: noves idees empresarials que donen resposta a necessitats socials i que alhora contribueixen a crear noves relacions de col·laboració.
  • Promoció de la Diversitat: posar en marxa accions encaminades a fomentar la diversitat dels col·lectius, així com promoure la igualtat entre les persones.
  • Valors Socials: iniciatives que fomenten les característiques socials de la societat i que ajuden a crear una millora en els col·lectius als quals van destinades.

Podran optar als reconeixements tot tipus d’empreses: multinacionals, grans, mitjanes, petites, pymes, i organitzacions socials i sense afany de lucre; de qualsevol sector d’activitat, i que el projecte o campanya a presentar es porti a terme a nivell nacional espanyol o a Catalunya.

Termini de presentació:
08.09.2017
Concurs de bandes novelles DescoNNecta 2017
Convoca:
Lluïsos de Gràcia i L’Ampli
Descripció:

Es tracta d’un concurs que vol promoure la música en viu i els grups joves. Està organitzat per Lluïsos de Gràcia i L’Ampli, i compta amb la col·laboració d’agents del sector musical i de l’espectacle (festivals de música, discogràfiques, crítics musicals,…).

Si sou un grup jove, toqueu qualsevol estil de música, i teniu esperit creador sou els candidats perfectes per participar en el DESCONNECTA. Per fer-ho fer arribar un vídeo o maqueta d’àudio amb un o diverses temes de creació pròpia abans del 15 de juliol de 2017.

Seleccionaran 8 grups que donaran a conèixer el mes de setembre. El jurat estarà format per professionals de l’àmbit musical i membres de l’organització. Els escollits accediran a les semifinals de les quals sortiran dos finalistes.

Concurs que se celebrarà en dues rondes:

Dues semifinals: aquests concerts es celebraran els dissabtes 20 i 21 d’octubre del 2017, respectivament, al pati dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona).

Els grups seleccionats hauran de tocar en directe un repertori d’entre 20 i 30 minuts. En aquest repertori hauran d’incloure els temes propis, inclòs el presentat en el vídeo o maqueta. Els finalistes tocaran un dia.

Els 2 grups finalistes es decidiran segons el criteri d’un jurat format per membres de la organització i crítics de l’àmbit periodístic musical (50%) i per la votació del públic assistent (50%).

Una final: la final serà divendres o dissabte de novembre del 2017, al teatre dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona).

Els grups finalistes hauran de tocar entre 20 i 30 minuts.

El guanyador es decidirà segons el criteri del jurat (50%) i per la votació del públic assistent (50%).

En aquest concert, els grups finalistes faran de teloners d’un grup conegut que s’anunciarà prèviament.

Nota: les dates dels concerts poden variar per motius organitzatius (les bandes participants seran avisades amb suficient antelació).

Aquestes dues bandes tocaran al gran escenari del Lluïsos Teatre, apadrinats per un/-a artista o banda consolidats el nom del qual anunciarem ben aviat.

Els semifinalistes i el guanyador final serà escollit pel jurat i el públic amb un 50% del pes dels vots per a cadascuna de les parts.

Termini de presentació:
10.09.2017
Premi Aequitas d’investigació jurídica sobre col·lectius sense protecció 2017
Convoca:
Fundació Aequitas
Descripció:

La Fundació Aequitas convoca una nova edició del premi d’investigació jurídica sobre persones amb discapacitat, persones grans, immigrants, infància, refugiats o altres grups que no tinguin la deguda protecció.

Podran optar al Premi i al Accèssit tots els treballs inèdits el tema encaix amb l’enunciat del mateix. És a dir, que tinguin per objecte la investigació jurídica sobre persones amb discapacitat, persones majors, immigrants, infància, refugiats o altres grups que no tinguin la deguda protecció.

Els treballs tindran una extensió mínima de 150 folis i màxima de 300, mecanografiats per una cara a doble espai. No seran computats, a aquests efectes, les notes bibliogràfiques i els annexos, que hauran figurar a continuació del text principal. S’utilitzarà preferentment un únic tipus de lletra (times new roman, arial, Calibri o garamond) a mida 12 per al text i 14 negreta per al títol.

Quarta: El premi estarà dotat amb sis mil euros i l’accèssit amb tres mil. Tant el Premi com l’Accèssit
podran ser declarats deserts o compartits entre diversos treballs, en l’últim cas la dotació es repartirà entre ells.

Termini de presentació:
15.09.2017
4t Concurs de composició per a banda simfònica Josep Maria Lleixà Subirats
Convoca:
Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM)
Descripció:

La Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) convoca la 4a edició d’aquest concurs que premiarà una partitura inèdita que s’estrenarà durant la celebració del Centenari de la Societat Musical de La Unió Filharmònica d’Amposta, que serà l’encarregada de la interpretació al seu Auditori.

Termini de presentació:
15.09.2017