Skip to Content

cercador d'ajuts, premis i subvencions

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Ajuts, Premis i Subvencions

Taulell d'Ajuts, Premis i Subvencions

En aquesta taula trobaràs totes aquelles convocatòries d’ajuts, premis i subvencions que poden ser útils per al finançament del vostre projecte, amb un enllaç directe perquè també puguis descarregar les bases, els formularis corresponents i amb la data de termini de presentació de la sol·licitud.

A continuació els diferents premis, ajuts i subvencions ordenats per ordre de termini de sol·licitud.

AJUT
Suport econòmic que atorga una entitat, institució o òrgan de caire privat per a la realització d'un projecte.
PREMIS
Reconeixement sovint econòmic, segons decisió d'un jurat, per la iniciativa o el bon desenvolupament d'un projecte.
Subvenció
Ajut econòmic que parteix d'una convocatòria que realitza l'Administració pública. Es presenten als diaris oficials.
Subvencions a entitats associatives representatives del sector agrari i alimentari 2018
Convoca:
Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Descripció:

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient convoca subvencions a entitats associatives representatives del sector agrari i alimentari.

Seran objecte de subvenció el desenvolupament d’activitats de col·laboració i representació davant l’Administració General de l’Estat i la Unió Europea, així com la realització d’activitats específiques d’especial interès per al sector agroalimentari estatal.

Termini de presentació:
27.06.2018
Premi Comerç de Barcelona
Convoca:
L’Ajuntament de Barcelona - Regidoria de Turisme, Comerç i Mercats
Descripció:

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Regidoria de Turisme, Comerç i Mercats, convoca un any més una nova edició del Premi Comerç de Barcelona. Enguany s’unifica en aquesta convocatòria la vint – i -unena edició del Premi Comerç de Barcelona i la novena edició del Premi Mercats de Barcelona, Jordi Maymó. Barcelona és una ciutat amb moltes realitats comercials, totes elles adaptades a l’entorn que l’espai urbà els hi ofereix, des del comerç de barri, als dels principals eixos de destí de compres.

Aquest Premi vol reconèixer a aquells establiments comercials que han sabut evolucionar en la proposta a client, gestionar la continuïtat dels seus models de negoci i contribuir de manera permanent a la dinamització comercial de Barcelona, i a la seva referència comercial. Es consolida el reconeixement de la ciutat a la tasca dels nostres comerciants de la xarxa de mercats municipals i de les seves associacions de venedors, especialment a les iniciatives empresarials que aporten valor afegit, a les dinamitzacions comercials que s’estan duent a terme, i a les persones que treballen en el món dels mercats i que contribueixen a fer de Barcelona una ciutat moderna i emprenedora de la qual tots ens sentim orgullosos, i dels seus mercats un valor en alça i un referent mundial.

Termini de presentació:
29.06.2018
II Premi Interuniversitari Colònies i Educació
Convoca:
Plataforma per a la promoció de les colònies escolars
Descripció:

La Plataforma per a la promoció de les colònies escolars convoca el segon premi interuniversitari per fomentar l’estudi i la recerca de les estades educatives dels infants i joves a les cases de colònies de Catalunya.

Objectiu

Donar visibilitat i reconeixement a aquells treballs de grau que tinguin per objecte la descripció, l’anàlisi i la recerca de les estades d’infants i joves a cases de colònies en relació amb els sistemes educatius i amb el seu context social, cultural i tecnològic. Els treballs poden adoptar una perspectiva històrica, pedagògica, social o cultural, i es valora especialment l’enfocament innovador cap a aquesta activitat d’educació en el lleure

A qui s’adreça?

A estudiants de grau de qualsevol estudi vinculat amb el món de l’educació, la formació del professorat, la pedagogia, l’educació social, el treball social, l’activitat física-esportiva o la gestió cultural que hagin d’elaborar treballs de curs com a part necessària del seu currículum i, per tant, de l’obtenció de la titulació dels estudis cursats.

Dotació: 1.000 euros

El Premi compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. El convoquen les tres entitats impulsores del Projecte Colònies i Educació conjuntament amb les set facultats d’educació de les universitats catalanes.

Termini de presentació:
30.06.2018
XI Concurs d’Articles sobre la Unió Europea
Convoca:
Comissió Europea
Descripció:

La representació de la Comissió Europea a Barcelona ofereix als  futurs professionals de la comunicació l’oportunitat de capbussar-se en la realitat comunitària tot escrivint un article sobre la UE. Els guanyadors del concurs tenen l’oportunitat de participar en un viatge de periodistes a Brussel·les i conèixer de prop les institucions europees. A més, els articles seleccionats es publiquen al diari Ara.

Dades clau del concurs:

  • Els articles hauran de tractar sobre la UE, les seves polítiques, prioritats i programes; sobre el procés de construcció europea o la idea d’Europa.
  • Adreçat tant a joves fins a 30 anys que estiguin estudiant en un centre universitari de la UE o que s’hagin llicenciat o graduat en els darrers 5 anys.
  • La data límit per entregar els treballs és el 27 de maig del 2018 a les 12h de la nit.
  • Es podran enviar articles informatius o d’opinió que competiran en categories diferents.
  • Els treballs s’han d’enviar a l’adreça: comm-bcn-concurs@ec.europa.eu
  • (link sends e-mail)
  • Els articles guanyadors es publicaran al diari ARA i els seus autors participaran en un viatge de periodistes a Brussel·les
Termini de presentació:
30.06.2018
V Premi Rafel Tudó de dansa tradicional catalana
Convoca:
Esbart Català de Dansaires
Descripció:

L’Esbart Català de Dansaires convoca la cinquena edició del Premi Rafel Tudó, de convocatòria quinquennal.

L’objectiu d’aquest premi és el reconeixement de treballs realitzats sobre dansa tradicional catalana: estudis històrics, antropològics, etnogràfics o etnològics; estudis sobre un ball concret, un tipus de ball o d’una zona geogràfica; materials pedagògics; reculls musicals, reconstruccions, etc.

El premi és un trofeu commemoratiu, l’edició de l’obra a través de cinquanta exemplars de l’obra editada.

Termini de presentació:
30.06.2018