subvencions2017
X
subvencions2017

Entitats, venim amb notícies fresques!

Avui, 27-12-2016,  s’ha fet pública la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2017 (expedient 23/2017).

En el següent enllaç podeu consultar les bases de la convocatòria i a la següent pàgina web podreu el llibret de convocatòria, l’apèndix i la nota informativa.

El període de presentació de sol·licituds és del dia 5 de gener al 2 de febrer de 2017, ambdós inclosos.

 

Sessió informativa sobre la Convocatòria de subvencions municipals 2017 de l’Ajuntament de Barcelona

Amb motiu de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2017, el CRAJ organitza una sessió informativa per parlar dels canvis i les novetats de la convocatòria, així com per oferir consells a l’hora de redactar i presentar els vostres projectes..

La sessió tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana el proper 10 de gener a les 18.30h i anirà a càrrec de Toni Ribes (Assessor Tècnic del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona) i de Marina Rahola (Assessora de Finançament Associatiu del CRAJ).

Els interessats en assistir a aquesta sessió informativa només cal que s’inscriguin al següent formulari. Les places són gratuïtes i limitades!

 

Recordeu que per qualsevol dubte ens podeu escriure a assessoraments@crajbcn.cat o trucar-nos al 93 265 52 17!