element_1456330144
X
element_1456330144

S’ha iniciat el procés participatiu del 3r Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, amb la primera de les sessions precongressuals, celebrada a Lleida el passat 18 de febrer.

Aquest congrés, promogut pel Consell d’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, té per objectiu fotografiar la realitat del teixit associatiu català, els seus reptes i les seves necessitats, a través de la participació del màxim nombre possible de persones vinculades a entitats sense ànim de lucre d’arreu del país i tindrà lloc el pròxim 20 de maig de 2016.

Es realitzaran fins a 17 sessions precongressuals a diferents ciutats catalanes, en les quals es debatrà a l’entorn dels cinc grans eixos del congrés

  • El dia a dia de les entitats i de les persones que hi participen
  • Els recursos de les entitats
  • La relació amb l’administració
  • La comunicació i la incidència del que fem
  • Treball en xarxa: no estem sols

Les sessions de debat a Barcelona

De les 17 sessions precongressuals 3 es faran a Barcelona:

Les dates de les sessions precongressuals que es realitzaran en d’altres ciutats catalanes es poden consultar en aquest enllaç

Per assistir a qualsevol de les sessions només cal omplir el formulari d’inscripció. També podeu dir-hi la vostra enviant un correu a 3ccav@xarxanet.org o a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #3CCAV.             

Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 93 265 52 17 o a través del correu electrònic info@crajbcn.cat!