Skip to Content

Rebre i enviar informació

prodotti-113556-rel5c1f18980ed94ca1b58c555ed1d50258

Bústies d’Entitats

Disposem d’un servei de bústia gratuït per les entitats o grups de joves que necessitin un espai on rebre el correu. Demaneu la vostra sol·licitud enviant un correu electrònic a craj@crajbcn.cat

Trameses en paper

Un parell de cops a l’any, enviem una tramesa de correu ordinari a la qual podeu incloure el material de difusió de la vostra entitat o projecte. Aquest enviament es fa al Cens d’Entitats, grups i xarxes de participació juvenil, o a una part d’aquest segons el tipus de destinatari adient.

Si esteu interessades, us heu de posar en contacte amb nosaltres per tal d’acordar quina quantitat de díptics, tríptics, fulletons o altre material gràfic enviem, així com la data.  Si teniu interès en difondre qualsevol informació a través d’aquest mitjà, feu-nos-ho saber adreçant-vos a l’adreça electrònica craj@crajbcn.cat o bé al telèfon 93 265 52 17.

Envieu-nos el següent formulari sol·licitant els nostres serveis:
Servei sol·licitat:
 Bústia d'entitats Servei de difusió
Nom de l'associació (obligatori)
Correu (obligatori)
Persona de contacte
Telèfon
El vostre missatge

D’acord amb la normativa de protecció de dades t’informem que:

  • El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).
  • Les teves dades només s’utilitzaran per el registre i gestió de les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes. En el cas que acceptis expressament també rebre informació sobre productes i serveis sobre el sector utilitzarem les mateixes per a aquesta altra finalitat.
  • La gestió de les finalitats anteriors només es farà sota el consentiment de les persones que l’hagin donat
  • No traspassarem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ.
  • Pots exercir els drets d’accés, rectificació. Supressió, oposició i limitació en el tractament.
  • Amb l’enviament de les dades recollim també la teva adreça IP.
  • Per a més informació podeu consultar la nostra Política de privacitat. També pots contactar amb cjb@cjb.cat
 He llegit i accepto la Política de privacitat i dono el meu consentiment per registrar i gestionar les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes, autoritzant també al CJB a emmagatzemar la meva adreça IP com a prova de la meva sol·licitud.He llegit i accepto la Política de privacitat i dono el meu consentiment per registrar i gestionar les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes, autoritzant també al CJB a emmagatzemar la meva adreça IP com a prova de la meva sol·licitud. (obligatori)


 Accepto i dono també el meu consentiment per a què el CJB em mantingui informat/da sobre productes i serveis del sector i que posen ser del meu interès.

 Tinc 14 anys o més o disposo d'autorització dels meus pares o tutor/a legal. (obligatori)