1453994810butlletidesembre_146
X
1453994810butlletidesembre_146

Avui, divendres 15 d’abril de 2016, han sortit les bases de la convocatòria ordinària de subvencions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a entitats de la Generalitat de Catalunya.

Recordeu que són les bases però no la convocatòria, per tant encara no està obert el termini de sol·licitud. Tan aviat estigui obert us avisarem a través del web i de les xarxes socials del CRAJ!

Tot i així, per tal de poder avançar feina recopilant la documentació necessària, conèixer els línies i les webs on es publicarà  i, sobretot, facilitar la feina a les entitats, hem resumit i ordenat la informació proporcionada al DOGC. En el següent enllaç podreu anar llegint la informació que contendrà la convocatòria i organitzar a totes les persones sòcies per fer d’aquest procés de presentació un procés participatiu i còmode per a tothom:

Bases de la convocatòria de subvencions 2016 de la Generalitat de Catalunya

Recordeu que per qualsevol consulta que tingueu, un cop estigui publicada la convocatòria definitiva, us podreu adreçar a l’assessora de finançament associatiu del CRAJ i treballar la redacció del projecte, la documentació a entregar i la proposta de pressupost.