Skip to Content

Rebrotem, la iniciativa solidària per fer front a l’incendi de la Ribera d’Ebre
Descripció anunci:

Rebrotem és una associació de gent del territori que promou la solidaritat com a resposta a les situacions derivades de l’incendi forestal de La Torre de l’Espanyol. Volen fer-ho a través de l’organització de concerts solidaris, accions participatives de voluntariat i campanyes de micromecenatge.

A més a més, seran el nexe d’unió entre les diverses iniciatives solidàries que han sorgit al territori: el Festival Pingüí de música alternativa de les Terres de l’Ebre dóna 1 € de cada entrada, els autors del llibre Generació Lo Riu És Vida cedeixen el 50% dels drets d’autor a repoblar la Ribera d’Ebre, i el Grup Natura Freixe destina l’import total de la venda de la seva botiga dels mesos de juliol i agost.

Totes les accions tenen l’objectiu de treballar de forma col·lectiva conjuntament per dignificar i reduir danys en la pagesia i la ramaderia i per repensar el model de paisatge, vida rural comarca i país.

La campanya a Goteo té per objectiu recollir 250.000 € i està acompanyada per un emotiu vídeo on dones i homes del territori s’arremanguen per tornar a la feina, en el paisatge cremat, al so de la cançó ‘A la vida’.

 
Entitat redactora: Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Autor/a: Anna Parisi
 
Entitat o associació:
Rebrotem
Telèfon:
-
Email:
-