Skip to Content

Presentació del #CalendariNaturalVallcarca
Descripció anunci:

Des de l’Aula Ambiental Bosc Turull els fa molta il·lusió presentar-vos el nou projecte de l’Aula, el #CalendariNaturalVallcarca.

Es tracta d’un projecte de ciència ciutadana que té com a objectiu principal fomentar la observació i el descobriment de la biodiversitat urbana que envolta els barris de Vallcarca, El Coll i La Salut, del Districte de Gràcia, alhora que servirà per generar una base de dades útils per al seguiment de la flora i fauna dels nostres barris.

Podeu trobar més informació en aquesta notícia: Calendari Natural Vallcarca.

Per presentar aquest projecte, hem organitzat dues activitats relacionades, gratuïtes i obertes a tothom:

  • Dimecres, 13 de febrer a les 18h a l’Aula Ambiental Bosc Turull. Membres del FENOCAT ens explicaran què és la fenologia i per a què serveix, l’Associació de Veïns de Sarrià ens explicaran el Calendari Natural que han iniciat al seu barri fa uns anys i presentarem el #CalendariNaturalVallcarca i explicarem com es pot participar.
  • Dissabte, 23 de febrer, a les 11.30h a la mateixa Aula: Serà una activitat més pràctica, on es realitzarà un itinerari que servirà per observar els primers canvis que comencen a anunciar la primavera al barri i així nodrir el Calendari i practicar a afegir les observacions que puguem fer.

Les dues activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

És un projecte de caràcter comunitari i sensibilitzador, per això és molt important la participació d’entitats, col·lectius, escoles, veïnat i individualitats, perquè el calendari es farà entre tots i totes!

Esdeveniment al facebook

 

Entitat o associació:
Aula Ambiental Bosc Turull
Telèfon:
932 133 945