Skip to Content

Pam a Pam, el teu mapa d’Economia Solidària
Descripció anunci:

Coneixeu Pam a Pam, el mapa del consum responsable i de l’economia solidària?

Pam a Pam és el mapa col·laboratiu de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. Una eina col·lectiva que contribueix a la transformació social per superar la lògica capitalista. Un espai de referència en la visibilitat i articulació de l’economia solidària. Una comunitat d’aprenentatge a través de l’activisme, la formació i la pràctica del consum responsable.

Es tracta d’una eina col·lectiva que mostra que existeix una economia al servei de les persones a Catalunya i et convida a participar-hi. Pots fer-ho com a usuària, buscant en el mapa aquelles iniciatives d’alimentació, habitatge, serveis, energia… que et permetin consumir d’acord amb els teus valors. Pots ser membre de la comunitat oberta que detecta i entrevista els punts que apareixen en el mapa. I pots sumar-t’hi com a iniciativa, visibilitzar-te al mapa, i articular-te amb d’altres experiències d’economia solidària.

Són una comunitat oberta de persones que es formen en economia solidària, entrevisten les iniciatives i les pugen al mapa per a que la gent les coneguin. Alhora, aquest procés facilita l’enxarxament entre iniciatives, així com obtenir diagnòstics de les diferents pràctiques transformadores que existeixen a Catalunya. Són un espai d’aprenentatge col·lectiu a través de l’activisme que facilita practicar el consum responsable i enfortir l’economia solidària.

A la seva web trobareu el mapa amb totes les iniciatives d’economia social, i tota la informació de com participar-hi, com aparèixer al mapa, de la comunitat… Ep! que també tenen una app!

 

Entitat o associació:
Pam a Pam
Telèfon:
934415335