Skip to Content

La plataforma BikeVidrera recull firmes per fer ciclable el túnel de serveis de Vallvidrera
Descripció anunci:

La plataforma BikeVidrera ha engegat una recollida de firmes per adaptar el túnel de serveis de Vallvidrera per a un ús exclusiu per a ciclistes.

Des de la Plataforma de BikeVidrera volem adaptar el túnel de serveis de Vallvidrera per a un ús exclusiu per a ciclistes.

El túnel de serveis de Vallvidrera (2,5 km) va paral·lel al túnel principal. Es va fer als anys 70 per provar la viabilitat de perforació de la muntanya. Quan es van projectar els actuals túnels es va decidir utilitzar-lo com a túnel de serveis i emergències. 

Al Vallès Occidental hi viuen gairebé un milió de persones, per anar a treballar a Barcelona tenen poques opcions. En un moment en el que s’ha de començar a repensar la mobilitat metropolitana, adaptar un túnel ja existent per a un ús ecològic i sostenible té tot el sentit del món.

El túnel necessita unes obres de rehabilitació i la millora dels accessos; res que no es pugui fer amb una mica de voluntat política.

Signa la petició i ajuda a fer realitat una infraestructura necessària i que ens beneficia a tots.

El túnel de serveis de Vallvidrera es va edificar als anys 70, en paral·lel al túnel principal, per comprovar la viabilitat de la perforació de la muntanya. Quan els treballs van quedar enllestits, es va decidir utilitzar-lo com a túnel de serveis i d’emergències.