Skip to Content

La pedra seca en una app
Descripció anunci:

El paisatge √©s una construcci√≥ col¬∑lectiva, i col¬∑lectius han de ser els esfor√ßos per la seva cura. L’app de la Pedra Seca, creada en el marc del projecte Col¬∑labora pel Paisatge, facilita la participaci√≥ ciutadana en la protecci√≥ del paisatge.

En visitar un indret, es pot consultar en l’app informaci√≥ sobre la construcci√≥ en pedra seca que trobem. Si l’element en pedra seca no apareix, el podem enregistrar, aportant les dades de la geolocalitzaci√≥, una fotografia i una breu descripci√≥.

Les dades es connecten amb la Wikipedra, el cat√†leg interactiu de la Pedra Seca, que inclou ja m√©s de 15.000 barraques. Fins ara es podia aportar registres a trav√©s de la p√†gina web de la Wikipedra; ara l’app, descarregable en versi√≥ Android i IOS, facilita l’acc√©s al cat√†leg des del camp amb el m√≤bil o la tauleta. A banda de les barraques, es podran incorporar tamb√© murs, construccions d’aigua, forns o altres elements en pedra seca.

El desenvolupament de l’app √©s una de les accions compreses al projecte “Col¬∑labora pel Paisatge“, promogut per l’Associaci√≥ Adrinoc i per l’Observatori del Paisatge de Catalunya. L’objectiu √©s valoritzar el paisatge de la pedra seca amb la implicaci√≥ de la ciutadania.

Més info

Entitat o associació:
Associació Adrinoc
Telèfon:
972 50 30 88