Skip to Content

Inscripcions obertes per la Ultra Clean Marathon 2019!
Descripció anunci:

L’únic esdeveniment esportiu dedicat a la conservació de la natura: del 5 a l’11 de maig pots córrer, pedalar o remar en una ruta circular per Catalunya mentres reculls residus, amb els esportistes Albert Bosch i Nicole Ribera. Ja t’has inscrit?

Aquesta segona edició es celebrarà del 5 a l’11 de maig de 2019 i, a diferència de l’anterior, serà una ruta circular que transcorrerà 700 km per zones d’alt valor paisatgístic i natural de Catalunya, combinant 3 modalitats: etapes de córrer, etapes en bici i en caiac.

Es comptarà amb els esportistes oficials Albert Bosch i Nicole Ribera, fent d’abanderats de les 7 etapes recollint el màxim nombre de residus, descobrint indrets naturals de casa nostra i mobilitzant el màxim nombre de persones.

 

El preu per participant és de 5€, que aniran destinats a projectes d’entitats ambientals de cada etapa per on passem.

Si esteu interessats en participar, us demanem que consulteu el REGLAMENT on s’explica el funcionament de l’UCM.

Cliqueu els enllaços següents per inscriure-us a la vostra etapa:

  • Etapa 1 Barcelona > Lleida: en bicicleta
  • Etapa 2 Lleida > Ripoll: en bicicleta
  • Etapa 3 Ripoll > Olot: corrent
  • Etapa 4 Olot > Girona: corernt
  • Etapa 5 Girona > Blanes: corrent
  • Etapa 6 Blanes > Mataró: per mar en caiac o nedant
  • Etapa 7 Mataró > Barcelona: per mar en caiac o nedant. També podeu fer els últims 5kms corrent fins al punt d’arribada!

Si sou un col·lectiu (escola, universitat, empresa, administració, associació…) voleu participar poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@ultracleanmarathon.cat

Si voleu organitzar una acció de neteja en un punt de pas de la cursa:

Inscriviu la vostra acció a través del portal Let’s Clean Up Europe (formulari d’inscripció obert de l’1 al 31 de març).
Rebreu un kit de neteja compost de guants, bosses i banderola. Teniu accés a informació logística i materials comunicatius.

 

Entitat o associació:
Ultra Clean Marathon
Telèfon:
-