Skip to Content

Iniciatives socials i comunitàries cap a un món més sostenible en aquesta nova edició del cicle Primavera Verda del Centre Cívic El Coll
Descripció anunci:

El Centre Cívic El Coll organitza una nova edició del cicle Primavera Verda. En aquesta nova edició, subtitulada “Cap a uns barris més sostenibles”, el Centre Cívic redobla la seva aposta per un món més sostenible, ambiental, social i econòmicament. Del 9 al 31/05, Primavera Verda servirà per difondre iniciatives socials, veïnals i comunitàries que ja s’estan duent a terme als nostres barris i que volen imaginar el futur d’una manera alhora global i local.

A partir del 9/05, el Centre Cívic acollirà una exposició sobre experiències d’auto compostatge de residus. També se celebrarà una jornada dedicada a l’horticultura urbana (23/05), una pràctica cada vegada més estesa. Diumenge 26/05, els interessats podran posar el seu granet de sorra per a la reforestació de Collserola, a través d’una sortida organitzada pel Grup d’Acció Forestal DEPANA.

El cicle també oferirà activitats relacionades amb la conscienciació i el coneixement del medi més proper. Es farà un itinerari comentat pel barri ensenyant la varietat d’arbres que hi ha (11/05), i també xerrades sobre alguns problemes que enfronten, com l’escarabat morrut (13/05). Un altre itinerari donarà a conèixer la biodiversitat que es pot trobar a un entorn proper al barri, com el bosc de Turull (22/05).

Dissabte 25/05 hi haurà una jornada festiva al Parc de la Creueta del Coll, amb mostra d’entitats, racó verd, espectacles familiars o tallers.

 

Entitat o associació:
Centre Cívic El Coll
Telèfon:
932 562 877