Skip to Content

Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica.
Descripció anunci:

En només 15 dies 77 entitats adherides al Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica a l’AMB. Un reportatge sobre “espies” introduïts al Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica rep el Premi Ciutat de Barcelona.

La campanya endegada per Aigua és Vida i el Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica és tot un èxit i no deixa de rebre-hi un gran degoteig de suports. En només 15 dies ja s’han adherit 77 entitats. 

Certament, cal destacar la transversalitat de les organitzacions adherides. Moltes de gran renom i d’una important labor socioambiental a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Moviments veïnals, ecologistes, sindicals, de cooperació, de defensa dels drets humans, feministes, culturals, artístiques, etc. No en volem destacar cap. Totes són molt importants per al Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica. A la nostra web les podeu consultar a Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica.

Així mateix, el reportatge “La Guerra Bruta de l’Aigua” realitzat per la Directa de Jesús Rodríguez, Sònia Calvó, Víctor Yustres i Pablo Bonat que denuncia la infiltració d’”espies” del sector privat al Moviment per l’Aigua i Democràtica ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2018. El jurat ha estat integrat per les respectades periodistes Andreu Missé, Laia Altarriba, Roger Palà, Mònica Planas i Neus Tomàs.

Finalment demanar a tothom que col·labori en ajudar-nos a sumar-hi adhesions al Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica, a reservar el 22 de febrer per participar en l’Assemblea que realitzarem a les Cotxeres de Sants i el 22 de Març per a celebrar el Dia Mundial de l’Aigua amb nosaltres.

Adhereix-te al Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica

 

Entitat o associació:
Moviment aigua pública i democràtica
Telèfon:
933 022 753