Skip to Content

Activitats per la Setmana del Dia Mundial de l’Aigua!
Descripció anunci:

Aigua és Vida, l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP), l’Associació Espanyola d’Operadors Públics (AEOPAS) i la Red Agua Pública (RAP) hem preparat una setmana plena d’activitats en el marc del Dia Mundial de l’Aigua. Participa-hi!

La campanya pel Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica a l’AMB és a tocar de les 200 entitats i moviments socials adherides!

Les més de 40 organitzacions i 300 fedatàries que van aconseguir més de 26.000 signatures per a fer possible la consulta ciutadana sobre una gestió de l’aigua pública i democràtica a Barcelona van decidir organitzar-se i crear el Moviment per l’Aigua Pública i Democràtica (MAPiD).

Ara, la campanya del Compromís per l’Aigua Pública i Democràtica a l’Àrea Metropolitana de Barcelona compta amb el suport de quasi 200 organitzacions.

El proper dijous 21 de Març a les 11.30 presentarem públicament el Compromís i celebrarem l’èxit de la campanya! No t’ho perdis!

El divendres 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, de 9h a 17h al Pati Maning, Aigua és Vida, L’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP), la Red de Agua Pública (RAP) y la Asociación Española de Operadores Públicos de Abastecimiento y Saneamiento (AEOPAS) hem organitzat unes Jornades Internacionals per l’Aigua Pública Democràtica.

Hem convidat moviments socials, operadors i ajuntaments, amb l’objectiu de posar en comú les experiències i reptes catalans, estatals i internacionals de remunicipalització amb la intervenció de destacades ponents com són Ellen List i Meera Karunananthan.

 

Entitat o associació:
Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP)
Telèfon:
937 062 001