Skip to Content

Train the trainers: Its up to me 5, formació a Alemanya
Organitza:
NaturKultur e.V.
Lloc:
Bremen, Alemanya
Dates:
5-13 abril 2018
Tema:
formació a formadors
Data límit d'inscripció:
01.02.2018
Contacte:
darkomitevski@naturkultur.eu
Descripció:

V edició de la formació a formadors. Aprendre fent TC on rebràs molts coneixements tècnics, habilitats suites, materials, testimonis de diferents estils d’entrenament. També obtindrà comentaris i assessorament sobre les seves habilitats, dissenyarà nous projectes sobre diferents temes.
“És per a mi” és un enfocament holístic sobre com desenvolupar treballadors i entrenadors joves molt bons que treballaran en la transferència de coneixements tècnics i organitzar i lliurar entrenaments i projectes de qualitat en el marc del programa Erasmus +, però també per a les organitzacions que estan treballant.

Aquest projecte contribuirà a augmentar la qualitat dels projectes Erasmus + que s’organitzaran en el futur, però també millorarà la qualitat del treball juvenil en general. Anem a treballar, practicar i dissenyar projectes i activitats sobre les prioritats E + actuals, utilitzant una àmplia varietat d’eines i mètodes sobre la formació.

Aquest projecte és molt intens i hi ha moltes tasques, resultats i competències que els participants aprendran. L’objectiu principal és desenvolupar grans entrenadors que ofereixin grans capacitacions i projectes per a les organitzacions, però també ofereixen moltes oportunitats de qualitat per als joves.

Atès que es centra en desenvolupar habilitats per a formadors, la formació de la formació encara permet crear un desenvolupament personal significatiu dels participants.

Totes les tasques d’aquest projecte es fan en una forma d’aprendre fent.

Breu visió general:

 • Coneixement – Proporcionar informació als participants sobre com es fan algunes coses, per què es fan algunes coses de forma particular, què hi ha darrere d’una bona formació / projecte organitzat, a la vista del procés de presa de decisions, a la gestió de l’equip i en la preparació.
 • Milloreu els participants amb habilitats, com ara parlar en públic, habilitats de presentació, habilitats per escoltar habilitats d’expressió pròpia, intel·ligència emocional, etc.
 • Proporcionar mètodes i eines per a la realització de tallers, com ara diferents tipus de simulacions, jocs de construcció d’equips, pluja d’idees, creació d’entorns d’aprenentatge, entorn creatiu, etc.
 • Proporcionar materials de còpia impresa (guies i materials escrits). Tenim biblioteca en línia (la biblioteca de formadors està en desenvolupament) i s’actualitza contínuament amb altres materials d’altres grups.
 • Proporcionar comentaris als participants. És molt important rebre comentaris i fer-ho de nou, de manera que veiem el creixement dels participants durant el projecte.
 • Mostrar-los diferents estils d’entrenadors. Tindrem quatre formadors de diferents procedències i professions que tinguin estils molt diferents que ajudin als participants a veure diferents enfocaments i maneres de treballar que condueixin a trobar el seu propi estil en el futur.
 • Desenvolupament personal des del punt de vista per escoltar el seu cos, les seves pròpies emocions, els seus propis conflictes interns, descobrir els valors bàsics, com ser un exemple per als participants, com transmetre energia a l’escenari.
 • Coaching i tutoria. A part de la tutoria i la retroalimentació durant el projecte, per a aquesta edició, tindrem un procés de tutoria de 12 mesos per a tots els participants després del projecte fins a la seva primera / pròxima experiència de formació.
 • Autoavaluació. De vegades, els entrenadors joves no són conscients de les qualitats que tenen i de les coses que coneixen. De vegades pensen que saben tot i que no hi ha res de nou per aprendre. Proporcionarem una oportunitat d’autoavaluació perquè els participants avaluïn quines coses coneixen bé, quines coses encara necessiten aprendre.
 • Pensament crític: tindran l’oportunitat d’analitzar-ho tot i desenvolupar el pensament crític. Després de cada taller, treballem el “barret participant” i posem el “gorro de formadors” i analitzem per què ho vam fer o això
 • Oferir oportunitats per a experiències de formació de qualitat i desenvolupament de projectes. Organització de projectes conjunts, creació d’agrupacions d’entrenadors, obtenció d’oportunitats d’entrenament d’ombres.

Durant el projecte, els participants hauran de fer tasques sobre les quals els formadors proporcionaran comentaris detallats i individuals amb recomanacions de millora. Al final del projecte, els participants hauran de lliurar un taller real que desenvolupin durant la formació amb els seus companys.

Seran avaluats pels entrenadors i se’ls donarà suggeriments i suggeriments de millora.