Skip to Content

TICTAC – Curs de formació multilateral per donar suport a la qualitat en les activitats de mobilitat dels treballadors joves d’Erasmus +
Organitza:
YiA National Agency Germany
Lloc:
Bonn, Alemanya
Dates:
entre el 19 i el 25 de març de 2018
Tema:
treballadors juvenils
Data límit d'inscripció:
28.01.2018
Contacte:
kriege@jfemail.de
Descripció:

El TICTAC està dirigit a treballadors joves i voluntaris i líders juvenils interessats a utilitzar la cooperació internacional per millorar les seves estratègies de desenvolupament local, i és compatible amb el disseny de projectes de qualitat Erasmus +.

TICTAC és un curs de formació dirigit a joves i treballadors professionals i líders juvenils interessats a utilitzar la cooperació internacional per millorar les seves estratègies de desenvolupament local d’acord amb els objectius de les seves organitzacions.

La formació de TICTAC pretén donar suport als participants en el disseny de projectes qualitatius i convertir-se en els pioners. del programa Erasmus +.

L’objectiu general del TICTAC TC és desenvolupar les competències dels participants per implementar projectes dins del programa Erasmus +, com a mesures de suport a l’estratègia a llarg termini d’una organització.

Els objectius específics del curs són: 

– promoure el programa Erasmus + com a eina educativa; 

– per explorar el programa Erasmus + amb un enfocament especial en la cooperació internacional de qualitat;

– comprendre el paper del programa Erasmus + dins d’una estratègia local a llarg termini;

– per simular els primers passos d’organitzar un projecte en el camp juvenil dins d’un equip internacional;

– desenvolupar les competències dels participants en la planificació dels processos d’educació no formal i d’aprenentatge intercultural;

– promoure la participació juvenil i la ciutadania activa com a elements clau en el disseny d’un projecte europeu.

El curs de formació està dissenyat per a joves treballadors i joves, que:

– han tingut un esdeveniment / activitat internacional abans (no necessàriament un projecte sota el programa Joventut en acció); 

– estan motivats per conèixer i fer ús del programa Erasmus + per crear o enfortir aliances internacionals;

– estan disposats a treballar en la qualitat dels seus projectes internacionals; 

– tenen el suport d’una organització per assistir al curs TICTAC i estan en condicions d’implementar projectes europeus de joves en la seva organització,

– tenen un mínim de 18 anys, es pot utilitzar l’anglès com a llengua de treball per establir una comunicació eficaç durant el treball en grup i les sessions.

Un baix nivell d’anglès limitarà les vostres oportunitats d’aprenentatge.

La Xarxa d’E +: Les Agències Nacionals de YiA organitzen diversos cursos de formació TICTAC per any. Trobareu una descripció general dels propers TicTacs a http://www.salto-youth.net/TicTac/.