Skip to Content

Seminari per a fer contactes associatius europeus: Let’s Get It On!
Organitza:
Léargas (National Agency de Dublín, Irlanda)
Lloc:
Dublín, Irlanda
Dates:
16-20 d'abril de 2018
Tema:
música
Data límit d'inscripció:
16.02.2018
Contacte:
cwalsh@leargas.ie
Descripció:

“Seguirem endavant!” Es tracta d’un seminari de contacte per als intercanvis juvenils, dirigit a organitzacions que fan treballs per a la inclusió de la joventut.

La música serà una metodologia clau durant el seminari. La construcció d’aliances per a futurs projectes és l’objectiu principal del seminari. El seminari pretén construir relacions entre organitzacions que treballen amb joves amb menys oportunitats i ajudar-los a donar els primers passos en la construcció de projectes conjunts.

Algunes de les activitats durant el curs de formació es basaran en la música de manera divertida i informal.

Esperen que això incentivi els participants a considerar com utilitzar música per millorar l’aprenentatge de joves durant els intercanvis juvenils.

L’altre enfocament principal de la formació és mirar les necessitats dels joves amb menys oportunitats i les diferents eines necessàries per donar-los suport.

També es donarà suport als participants per fer vincles entre temes locals i europeus que afecten els joves.

La setmana es basarà en activitats no formals amb un fort enfocament en compartir i establir relacions entre les organitzacions presents.

Els objectius generals d’aquesta activitat són:

• Conèixer els vostres companys d’arreu d’Europa fent la inclusió de la feina juvenil i desenvolupant una associació

• Donar suport als treballadors joves per desenvolupar aliances sostenibles per incloure els projectes de mobilitat juvenil en l’àmbit de les Intercanvis Juvenils.

• Obtenir una millor comprensió del programa Erasmus + específicament en el camp dels intercanvis juvenils.

• Comprendre els suports disponibles per als joves que treballen amb joves amb menys oportunitats.

El tema del seminari serà entorn de la música, i com la música pot connectar cultures, joves i vincles amb la identitat. Esperen que els participants aprenguin nous mètodes pràctics sobre com utilitzar música quan es treballa amb joves en un context internacional.