Skip to Content

Seminari a Viena: RAY Triangular Summit 2018
Organitza:
European confederation of Youth Clubs
Lloc:
Viena, Àustria
Dates:
Entre el 5 i el 7 de setembre de 2018
Tema:
empoderament de persones joves
Data límit d'inscripció:
15.07.2018
Contacte:
sonja.tanzer@iz.or.at
Descripció:

El Seminari / Conferència RAY Triangular Summit 2018 “Maximitzar el potencial: coneixements clau de la investigació per a la renovada Estratègia i Programa Juvenil de la UE” està organitzada per la xarxa de recerca RAY: anàlisi basada en la recerca d’Erasmus +: Joventut en Acció www.researchyouth.eu

La cimera es durà a terme sota l’auspici de la Presidència austríaca de la UE 2018 i tindrà lloc just després de la Conferència de la UE de la Joventut per facilitar una gran participació de les parts interessades del camp juvenil europeu. Com a punt de partida, es presentaran els últims resultats d’investigació de la xarxa, inclosa la comparació de les dades de l’enquesta a partir de 2009, amb l’objectiu d’informar la implementació de la renovada Estratègia Juvenil de la UE “Involucrar, connectar i empoderar als joves” i la propera generació del programa Erasmus + Joventut en acció.

La conferència reunirà a 150 investigadors, professionals i polítics que reflecteixen la diversitat del sector juvenil europeu. Un projecte de programa seguirà a principis de juliol.

ATENCIÓ: per participar a la RAY Triangular Summit 2018, cal fer una inscripció de dos passos: en primer lloc, feu clic aquí per SALTO. Els participants seleccionats obtindran un enllaç al sistema oficial d’acreditació de la Presidència austríaca, on s’han de registrar en un segon pas. Tingueu en compte que només els que s’apliquen a través del sistema d’acreditació poden unir-se a la conferència.

La RAY Triangular Summit 2018 dura un dia (5 de setembre) i comença al matí (09:30); La següent reunió de la xarxa RAY (del 6 al 7 de setembre) només està oberta per als socis de la xarxa RAY.