Skip to Content

Què podria anar malament? Com gestionar errors als projectes d’Erasmus+
Organitza:
Tempus Public Foundation - Erasmus+ National Agency of Hungary (National Agency)
Lloc:
Hongria
Dates:
24-30 de març
Tema:
Erasmus +
Data límit d'inscripció:
20.01.2019
Contacte:
tca_ifjusag@tpf.hu
Descripció:

Aquesta formació pretén ajudar els nous beneficiaris Erasmus + (Treballadors juvenils, líders juvenils i directors de projectes) a identificar els errors més comuns en l’organització de projectes E + Youth i buscar maneres d’evitar aquests errors amb solucions alternatives per a quan ocorrin.

Objectius i objectius

· Identificar els errors més comuns en projectes E + durant les fases de preparació, implementació i seguiment;

· Trobar les pràctiques que impedeixen situacions difícils en projectes E + i augmentar les possibilitats d’obtenir bons resultats;

· Reconèixer que els errors són part del cicle d’aprenentatge natural i podem aprendre d’ells a nivell personal;

· Descobrir estratègies i tècniques de gestió per tractar constructivament els errors en un projecte juvenil a nivell organitzatiu;

Metodologia

El programa consta de 5 dies de formació completa més un període d’aprenentatge ampli que inclou activitats de suport abans i després de la formació. Abans que els participants de TC estiguin convidats a participar en activitats en línia, assignacions i una reunió en línia. Després de la formació, els participants crearan un pla d’acció i l’equip oferirà suport en línia, incloent dues sessions de tutoria en línia al grup.

La formació es basarà en sessions de formació col·laborativa que busquen específicament errors comuns en projectes de joves i busquen maneres de prevenir-los. Explorarem errors de diverses maneres, com tècniques d’improvisació, clowning, escriptura creativa i altres.

Per garantir que aquesta activitat s’adapti a les necessitats reals del camp, el programa de formació es dissenyarà després de consultar a les NA participants sobre els errors més comuns que identifiquen en els projectes d’E +.

Idioma de treball: anglès

Perfil dels participants

· Treballadors juvenils, líders juvenils o directors de projectes que es dediquen a organitzacions juvenils i que comencen a utilitzar el programa E + però que han participat en l’organització d’un o dos projectes (en qualsevol paper organitzatiu: facilitar, organitzar, escriure aplicacions, donar suport als participants, etc. ..)

· Planificar organitzar un E + en un futur proper (el programa inclou suport per a aquest nou projecte)

· Motivats per treballar en el tema de l’aprenentatge dels errors

· Disponible per participar activament en les dates del curs de formació + activitats d’aprenentatge ampliades.

Nombre de participants: 24 a 28 participants