Skip to Content

Potència col·lectiva! – Formació europea a França
Organitza:
Nest & Nomadways (Youth NGO)
Lloc:
Homade, Brivezac, França
Dates:
20 de setembre - 1 d'octubre de 2019
Tema:
Poder col·lectiu
Data límit d'inscripció:
15.06.2019
Contacte:
anne@nomadways.eu
Descripció:

Collective Power reunirà 24 treballadors juvenils, treballadors socials i activistes de França, Hongria, Itàlia, Portugal, República Txeca i Espanya del 20 de setembre a l’1 d’octubre a Homade, per explorar el poder de la intel·ligència col·lectiva a favor d’iniciatives socials i juvenils .

Objectius

La formació té com a objectiu experimentar amb els participants i cooperar per millorar la nostra manera d’interactuar, valorant les nostres diferències, aprenent tant com puguem entre nosaltres i avançant cap a la transició social.  Collective power ofereix un espai d’experimentació, transmissió i suport per construir, desenvolupar i realitzar iniciatives creatives, col·lectives, socials i juvenils.

Programa

El nostre programa barreja les contribucions i experiments teòrics del grup per implementar projectes concrets durant la formació, així com preparar l’ús de les eines recentment descobertes en el context de vida i professional de tots. Es tracta de sentir i de conviure una experiència en grup utilitzant la nostra diversitat com a recurs fonamental, obert a preguntes individuals i col·lectives, transferibles a la nostra vida quotidiana.

Eines

Algunes eines que utilitzarem:

  • la comunicació no violenta
  •  governança col·lectiva
  • creativitat i intel·ligència col·lectiva: escolta profunda, idees sorgides des del centre, ús de mètodes de Walt Disney, 6 barrets de Bono, cafè del món …
  • el joc de Tao

Començant per preguntar a cada participant sobre les seves expectatives, el nostre programa integrarà elements d’organització del treball horitzontal, de la sociocràcia, de l’holocràcia, del pensament de disseny, de la gestió magra i de la improvisació. Tothom proposarà i animarà petites activitats per tal de contribuir a l’aprenentatge d’altres segons els seus propis talents.

Informació clau

  • Dates: 20 de setembre – 1 d’octubre 2019
  • Ubicació: Homade, Brivezac, França
  • Per a qui: Es busquen persones que siguin: treballadores de la joventut, creadores de projectes, treballadores d’equips, pedagògues, socioeducadores i animadores creatives, que estiguin interessades en la intel·ligència col·lectiva i la governança, disposades a contribuir al desenvolupament i realització d’activitats socialment compromeses.
  • Països: França, Hongria, Itàlia, Portugal, República Txeca i Espanya
  • Termini de sol·licitud: 15 de juny 2019
  • Anunci de resultats: 30 de juny 2019

Per a més informació i per poder fer la inscripció, caldrà que seguiu l’enllaç següent: Més informació