Skip to Content

L’entitat “Let’s move to the E.A.S.T. of Athens” busca partners per a projectes Europeus
Organitza:
“Let's move to the E.A.S.T. of Athens”
Lloc:
Atenes, Grècia
Dates:
A convenir
Tema:
Esport
Data límit d'inscripció:
31.12.2017
Contacte:
Persona de Contacte: VASILIS NTAKOURIS E-mail: vasilis.ntakouris@gmail.com Telf: 00306944580770
Descripció:

“Let’s move to the E.A.S.T. of Athens” és un grup no formal de voluntaris que viuen a l’oest d’Atenes, on són ben notables les igualtats socials, contrastant així amb la zona est de la ciutat metropolitana d’Atenes (Attica).

El seu objectiu és estimular i donar suport als nens i joves a participar en esports o activitats físiques educatives provocant la seva pròpia transformació social per moure’s del seu status adscrit a un nou estat assolit per si mateixos. (E.A.S.T).

Si infants i joves participen en qualsevol tipus d’esports, formals o informals, i activitats físiques, poden aprofitar una oportunitat única:

-Per mantenir-se físicament i mentalment, per fer front als problemes de pes i obesitat, per prevenir o reduir l’impacte de moltes altres condicions relacionades amb la salut i, al seu torn, no tenir considerables costos socials. 

-Per interactuar i integrar-se amb altres grups socials, els resultats esperats realistes en la inclusió social i la integració, especialment per als grups marginats i desfavorits, com els immigrants i persones en risc de discriminació. Aprendre a ser part d’un equip i acceptar el principi de joc net, així com per establir comportaments i estils de vida saludables.

-Per regular el comportament social i crear un sentiment de pertinença, que al seu torn condueix a un enfortiment de la democràcia.

-Per unir les persones, la creació de comunitats i la lluita contra les actituds de xenofòbia i racisme. L‘esport voluntari pot ajudar a desenvolupar competències importants per a la comprensió democràtica, la cooperació, la igualtat de gènere, lideratge i organització. Els seus membres organitzen o participen com a voluntaris en tot tipus d’esdeveniments o activitats esportives, com ara esdeveniments en interiors o exteriors i formals o informals esportius, esdeveniments esportius, esdeveniments esportius de base recreatives, activitats físiques. A més, promouen i desenvolupen voluntariat en el sector de l’esport i l’activitat física.