Skip to Content

Gamifica(c)ció al treball amb joves – Formació internacional a República Txeca
Organitza:
Středisko volného času Ivančice
Lloc:
Ivancice, República Txeca
Dates:
26 de feber - 6 de març
Tema:
Jocs i pedagogia
Data límit d'inscripció:
10.12.2018
Contacte:
mfortesureda@gmail.com
Descripció:

Disseny de jocs i facilitació de jocs per a treballadors i educadors juvenils.

Gamification és la introducció d’elements del joc per transformar una activitat en un procés similar al joc i l’Aprenentatge basat en jocs es refereix a l’aplicació de jocs amb finalitats d’aprenentatge, tenint objectius definits, en un context educatiu.

L’objectiu de “GAMIFICA (C) TION IN YOUTH WORK” és desenvolupar els joves treballadors i les competències dels educadors en el disseny del joc i la facilitació del joc amb finalitats educatives.

El grup objectiu que pretenem oferir aquesta experiència és que els educadors i els joves treballen activament amb els joves de forma regular. No hi ha límit d’edat.

En participar en aquest projecte, els treballadors i educadors juvenils adquiriran les habilitats per dissenyar, facilitar i debatre Jocs Educatius i provar-los en el terreny, obtenint retroalimentacions per obtenir suport en la seva futura aplicabilitat.

“GAMIFICA (C) TION IN YOUTH WORK” és un projecte que conté 2 fases.

1a fase: El curs de formació que tindrà lloc a Ivancice (República Txeca) durant 8 dies, del 26/02/2019 al 6/03/2019 (incloent 2 dies de viatge) i es centrarà en l’adquisició de coneixements, fonaments bàsics i facilitació. habilitats en jocs educatius. Reunirà 27 participants procedents de 9 països diferents: República Txeca, Bulgària, Croàcia, Xipre, Grècia, Hongria, Itàlia, Romania i Espanya. L’organització d’allotjament és Středisko volného času Ivančice, els altres socis implicats actuen com a organitzacions d’enviament, suport i multiplicació.

-La segona fase: Fase d’Acció Local, que és una fase d’Acció de 3 mesos on els participants posen en pràctica a les seves organitzacions locals els coneixements adquirits i els exercicis i dinàmiques apreses.

La metodologia es basa en l’educació no formal i en l’aprenentatge experiencial, altament participativa i interactiva.

El flux del programa s’inspira en el cicle d’Aprenentatge Experiencial de Kolb: experiència, reflexió, conceptualització i aplicabilitat. Cada participant serà el creador de la seva pròpia experiència, guiada pels facilitadors i recolzada pel grup. El procés individual d’autoaprenentatge tindrà lloc en un espai segur i en un entorn orientat a l’equip i al grup.

Per sol · licitar participar a GAMIFICA (C) TION IN YOUTH WORK, ompli el formulari de sol · licitud que es proporciona a www.gamificaction.weebly.com, el 10 de desembre de 2018 a partir de les 12 hores Hora Central Europea.