Skip to Content

Formació sobre el reconeixement del treball juvenil a nivell local
Organitza:
National Agency JUGEND für Europa (National Agency)
Lloc:
Berlín, Alemanya
Dates:
20-26 d'abril de 2018
Tema:
treball juvenil
Data límit d'inscripció:
20.02.2018
Contacte:
federica@salto-youth.net
Descripció:

El curs de formació pretén reforçar i donar suport al reconeixement del treball juvenil a nivell local en els països participants, liderat per ONG del sud Med i la cooperació regional europea.
Reconegui’l! Treball juvenil a nivell local! té com a objectiu reunir representants d’organitzacions (ONG) actives en joves treballant localment en una ONG i oficials juvenils locals, que són aquells que treballen amb o per a joves a nivell municipal.

Es reuniran dels països del Programa i dels països del sud de la Mediterrània per desenvolupar estratègies de suport al reconeixement del treball juvenil i l’aprenentatge no formal a nivell municipal. Mitjançant l’ús del terme treball juvenil, l’equip fa referència al compromís i les activitats que implementen ONGs / grups de persones actives centrades en els joves i com millorar la situació dels joves en el seu context, principalment a nivell local.

El tercer curs de formació del Reconeix-ho! se centrarà en la sèrie
• compartir bones pràctiques, realitats i experiències a nivell municipal / local,
• explorar conceptes relacionats amb el reconeixement,
• analitzar situacions individuals,
• Desenvolupar plans d’acció concrets per al futur, i
• implementar el procés Youthpass,
a partir de l’experiència obtinguda a través del reconeixement a llarg termini. projecte i inspiració de bones pràctiques a Alemanya.

Aquest curs de formació forma part d’un projecte estratègic a llarg termini que va començar el 2016, iniciat per SALTO -YOUTH EuroMed, SALTO-YOUTH, Centres de Recursos per a la Formació i la Cooperació i les Agències Nacionals d’Itàlia i Alemanya per a Erasmus +: Youth in Action.

Amb aquest curs de formació, es faran aportacions addicionals als processos ja en curs en els països participants, per descomptat, tenint en compte les diferents realitats sociopolítiques dins del grup dels participants.
Amb aquesta formació, els organitzadors volen co-crear un espai per a debats honestos sobre conceptes, temes i qüestions relacionades amb el reconeixement.