Skip to Content

Formació a Bristol: Tackling Racism and Radicalization
Organitza:
The Sociological Mail
Lloc:
Bristol, United Kingdom
Dates:
de l'11 al 15 de novembre
Tema:
radicakització
Data límit d'inscripció:
27.10.2018
Contacte:
shanekaknight95@outlook.com
Descripció:

Aquesta Formació reunirà professionals, joves treballadors i organitzacions invertides en la lluita contra el racisme / la radicalització. A través d’una sèrie de conferències, activitats i esdeveniments, els participants seran els millors agents del canvi social.
Objectiu

Aquest Curs de Formació pretén capacitar els participants per esdevenir actius en la lluita contra el racisme i la radicalització. Al final del curs, els participants no només han fomentat una major tolerància, sinó que s’han convertit en agents millors per promulgar canvis socials. Els participants abandonaran amb més relacions amb altres organitzacions europees que creen el potencial per a futurs projectes.

Objectius

1) Desenvolupar la competència dels participants per parlar públicament sobre temes relacionats amb el racisme i la radicalització

2) Proporcionar als participants les habilitats i eines necessàries per afrontar el racisme i la radicalització.

3) Crear una cooperació internacional entre professionals de nombrosos comtats

4) Compartir les millors pràctiques per tal d’augmentar la qualitat de les iniciatives contra el racisme i la lluita contra la radicalització.

Es pot trobar informació completa sobre la formació en el paquet de formació.

Podeu completar el formulari de sol·licitud aquí: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGJ0R3p_5bJS4kVmUiwY92plwMukyCMzkpiVUB25wbBryQ1A/viewform?usp=pp_url