Skip to Content

Formació a Armènia sobre “Contact Making Event: Connect the dots”
Organitza:
Gyumri ''Youth Initiative Centre'' (YIC) i Fundació Catalunya Voluntària
Lloc:
Gyumri, Armènia
Dates:
Del 10 al 18 de maig de 2018
Tema:
cooperació entre organitzacions que treballen amb el programa Servei Voluntari Europeu -SVE
Data límit d'inscripció:
20.04.2018
Contacte:
comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
Descripció:

Breu resum:

L’objectiu d’aquest seminari és fomentar la cooperació entre organitzacions que treballen amb el programa Servei Voluntari Europeu -SVE, amb l’objectiu d’augmentar la qualitat i la innovació en futurs projectes SVE a través de l’intercanvi de bones pràctiques. Així doncs, va orientat a coordinadors/es SVE, mentors/es SVE, ex voluntaris/es SVE, entre d’altres.

El seminari també pretén generar idees de projectes nous i desenvolupar solucions conjuntes per a diferents problemes que sorgeixen durant la gestió dels mateixos.

Objectius:

– Establir i reforçar la col·laboració amb les entitats participants en el seminari a través de l’aprenentatge experiencial;

– Aprendre diversos mecanismes per augmentar la qualitat i la innovació en el SVE;

– Intercanviar bones pràctiques en contextos nacionals i internacionals en referència al voluntariat;

– Conèixer les realitats del SVE a Armènia a través de visites d’estudi.

El seminari estarà format per 24 participants de Armènia, Alemanya, Estònia, República Txeca, Polònia, Geòrgia, Països Baixos, Moldàvia, Rússia, Itàlia, Bielorússia i Catalunya.

Qui pot participar?

Al seminari poden participar totes les persones residents a Catalunya, majors de 18 anys, que siguin o hagin estat líders i treballadors juvenils, membres d’ONG, voluntaris/es en ONG que treballen amb joves, interessats en el tema del curs.

Cal tenir un nivell mitjà-alt d’anglès (llengua oficial del curs) que permeti comunicar-se amb els altres participants durant el curs.