Skip to Content

Creixement encarnat – Formació a Alemanya
Organitza:
EDEN. (Others)
Lloc:
Alemanya
Dates:
1-10 de maig de 2019
Tema:
Habilitats
Data límit d'inscripció:
28.02.2019
Contacte:
embodiedjourney@gmail.com
Descripció:

El creixement encarnat és un curs de formació per descobrir, explorar i desenvolupar les nostres “habilitats de supervivència de la vida quotidiana” a través de l’aprenentatge cinestèsic, activitats d’encarnació, enfocaments holístics, pràctiques rituals i vida comunitària.
El projecte “Creixement incorporat” és un curs de formació de vuit dies en el marc del programa Erasmus + que tindrà lloc a Alemanya, de l’1 al 10 de maig de 2018 (dies de viatge inclosos).

Aquesta formació està dissenyada per a joves treballadors, formadors, educadors, líders d’ONG i, en general, per a les persones que estiguin disposades a:

  • Explorar el potencial expressiu del cos mitjançant la improvisació i la dansa de contactes
  • Desenvolupar una forta presència a través de les arts performatives
  • Passar temps a l’aire lliure per a activitats físiques, sense importar el clima 🙂
  • Fomentar el seu sentit de la comunitat a través de pràctiques rituals
  • Recopilar noves eines i inspiracions per al seu treball i activitats amb els joves

Els participants han de ser majors de 18 anys i han de ser capaços d’entendre i comunicar-se en anglès. Els participants poden sol·licitar aquesta formació si viatgen des de (i fins a) Alemanya, Itàlia, República Txeca, Polònia, Romania, Letònia, Eslovènia, Espanya, França.

Activitats – metodologies – recursos

Què faràs durant aquest curs?

  • Explorar els principis del procés creatiu: una forma d’eliminar les barreres mentals, emocionals i físiques per tal de generar impressió i expressió en un flux vital basat en el procés d’art de vida Anna Halprins
  • Investigar formes d’expressió autèntica i connexió conscient a través del teatre, la dansa i la improvisació de contactes
  • Explorar les eines rituals sistèmiques i la roda de la medicina per obtenir una direcció i claredat en la nostra trajectòria vital. Inspirant-se en rituals de tribus indígenes (tribus de Mexica i Lakota) i el treball basat en el cos amb arquetips, reforçarem la connexió dins de la comunitat i alliberarem el potencial interior ocult
  • Jugar amb i dins del bosc per revitalitzar el nostre cos i esperits i com a font d’inspiració i quietud per connectar-se plenament amb la nostra essència i descobrir el que realment busquem.