ajuntament de barcelona
X
ajuntament de barcelona

El dijous 28 de maig l’Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria per la concessió de subvencions per l’arranjament i adequació de locals de la ciutat de Barcelona destinats a activitats d’educació en el lleure d’infants, adolescents i joves, i a centres de culte d’entitats religioses que finalitzarà el proper dilluns 22 de juny del 2015.

Aquí podeu consultar les bases de la convocatòria i també l’edició en lectura fàcil, un document on es presenten de forma més entenedora les Bases de la convocatòria. Cal tenir ben present, però,  que el document oficial és el de les bases publicades.

Així mateix us informem que des del CRAJ estem organitzant una sessió informativa pel proper dimarts 9 de juny a les 19 hores a l’Espai Jove la Fontana amb el Toni Ribes assessor tècnic de la direcció del programa d’Adolescència i Joventut. La sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia al bcn.cat/craj.

 

Com sempre us recordem que si necessiteu assessorament o valoreu positivament que algú és llegeixi el vostre projecte abans de tramitar la sol·licitud podeu demanar una cita per una assessoria al correu assessoraments@crajbcn.cat