sortides a la natura
X
sortides a la natura

Des d’avui a la web del CRAJ hem obert un nou espai a l’apartat de sostenibilitat anomenat “Sortides a la natura”. Aquest apartat és un recurs que volem posar a disposició de les entitats per tal de donar més eines en el treball de la sostenibilitat. Les sortides que proposem són senzilles, que es poden fer en un dia, i accessibles en transport públic des de Barcelona. A més, tenen diferents tipus d’interessos tant a nivell mediambiental com a nivell cultural.

Barcelona és una ciutat en un enclavatge natural immillorable per gaudir de la natura: entre mar i muntanya, el delta del Llobregat i el Besòs, molt a prop del Montseny i amb un transport públic a l’abast de moltes d’aquestes zones. Tot i que en les darreres dècades el negoci de la construcció ha vulnerat parts sensibles del patrimoni natural de la diputació de Barcelona, es mantenen zones com el Parc Natural de Collserola, la Serralada de Marina o el Parc d’Olèrdola on encara es poden fer infinitat d’excursions i descobertes.
Aquest apartat proposa, per tant, un recull d’excursions i rutes prop de Barcelona i accessibles en transport públic per a que les entitats juvenils de Barcelona podeu gaudir-ne i sigui un recurs al vostre abast.
 
Feu un cop d’ull a la pàgina Sortides a la natura!