cartell-cicle-pla-de-comunicacio-2016
X
cartell-cicle-pla-de-comunicacio-2016

Associacions! Des del CRAJ, us informem d’una nova formació per millorar l’impacte de la comunicació dels vostres projectes i activitats: us convidem a participar en el Cicle “El pla de comunicació de l’entitat”!

El cicle “El pla de comunicació de l’entitat” constarà de dues sessions teòriques i pràctiques on aprofundirem en les estratègies comunicatives més adients per a la nostra organització i on analitzarem l’estat actual de l’associació per fixar, promoure i desenvolupar les accions i els mètodes que ens permetin potenciar la comunicació des d’una vessant interna i externa. 

1a sessió. Introducció al pla: qui som i què volem?

Dimarts 8 de novembre, a les 18.00h 

Ens endinsarem en les primeres fases del pla de comunicació. Analitzarem plegades l’estat actual de les associacions i dels canals comunicatius per detectar possibles oportunitats, debilitats, amenaces o fortaleses que haurem de tenir en compte a l’hora de determinar els objectius de l’entitat.

2a sessió. Implementació i avaluació: l’estratègia comunicativa

Dimecres 9 de novembre, a les 18.00h

Després d’haver analitzat qui som i en quin punt ens trobem comunicativament com a entitat, plantejarem els objectius que ens ajudin a arribar al nostre posicionament estratègic. Alhora, incidirem en les accions que ens permetin assolir aquests objectius.

 

Totes les sessions tindran lloc al Casal de Joves la Guineueta (Plaça Ca n’Ensenya, 4), de 18.00 a 20.30h. Les places són limitades i gratuïtes!

Ja us podeu inscriure a través del següent enllaç: Inscripcions al cicle “El pla de comunicació de l’entitat”.

 

Per a més informació, no dubteu en contactar-nos a través del correu electrònic comunicacio@crajbcn.cat!