X

Des del CRAJ us convidem a participar al pròxim cicle que hem programat per a la tornada d’estiu sobre els Recursos Europeus per a les entitats juvenils.

Aquesta vegada la formació constarà de 3 sessions en les que coneixereu els diferents finançaments que teniu al vostre abast, però sobretot focalitzat en el gran ventall de finançament que ens ofereix el programa per a Joventut anomenat Erasmus +, aprofundint-hi de forma pràctica per a obrir-vos els ulls en la possibilitat de crear un projecte europeu ideat i gestionat per la vostra associació juvenil. 

 

El cicle de recursos europeus està composat de les següents sessions:

1ª sessió: Oportunitats de finançament europeu per a entitats

Dimarts 27 de setembre

Es descobriran les diferents fonts de finançament procedents d’institucions europees i les competències que adquireixen els joves a través de la participació en aquestes activitats.

2ª sessió: Procediment per a la presentació de sol·licituds a Erasmus+

Dijous 29 de setembre

Introducció a la guia del Programa Erasmus+, les diferents línies d’acció, el cicle de vida d’un projecte europeu, la recerca de partners i es presentaran els passos per a presentar un projecte europeu. 

3ª sessió: La coordinació i la redacció grupal d’un projecte europeu

Dimarts 4 d’octubre

Coneixement del formulari tipus d’un intercanvi juvenil, la documentació necessària, l’organització tècnica de l’associació i les obligacions legals, que se’n deriven.

 

Totes les sessions tindran lloc al Casal de joves del Guinardó (C/Teodoro Llorente 20)  entre les 18.30h i les 20:30h. Les places són limitades i gratuïtes!

Ja us podeu inscriure a través del següent enllaç: Inscripcions al cicle de recursos europeus per a entitats juvenils.

També aprofitem per tornar a presentar-vos la nova Guia “Obrim fronteres! Eines per preparar activitats internacionals a les entitats juvenils!, una guia que està adreçada a totes les entitats o grups que vulguin gestionar i tirar endavant un projecte internacional.

I si encara no us heu anima’t a a participar en projectes europeus, a fer el salt internacional, a apostar obertament per obrir-se a un nou món d’oportunitats, que aportarà aire fresc a l’entitat i als propis joves, podeu sol·licitar la maleta d’activitats internacionals, un nou material de cessió gratuïta per a les entitats juvenils de Barcelona.