Skip to Content

Plantilla de llibre de sòcies

El següent document us servirà per tenir un exemple de com preparar un llibre de persones sòcies on constin totes les dades de contacte dels socis, sòcies i participants de la vostra associació. 

La informació d’aquesta publicació està  desactualitzada amb el nou Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques i a la lliure circulació d’aquestes dades a partir del 25 de maig del 2018. Aquest reglament deroga la directiva anterior. Estem treballant en l’actualització d’aquesta informació, en breus esperem poder-la compartir amb vosaltres!

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades recomana a les organitzacions que preparin l’aplicació de les mesures que contempla la nova normativa en la gestió de dades personals a través de varis documents disponibles a una nova pàgina que han creat específicament per entendre els passos a seguir. Podreu trobar informació a través d’un document que indica de forma sintetitzada sobre com adaptar-se al nou reglament i una Guia del reglament general de protecció de dades per a responsables del tractament.

Per més informació, consulteu: El reglament de protecció de dades en 12 preguntes  

Mentrestant, recordeu que per qualsevol dubte podeu escriure a assessoraments@crajbcn.cat o trucar al 93 265 52 17.

 

DESCÀRREGUES