Skip to Content

Plantilla de fitxa de salut

El següent document us servirà per tenir una fitxa de salut acurada pels vostres socis, sòcies i participants de la vostra associació. És imprescindible sobretot quan treballem amb menors d’edat. 

La informació d’aquesta publicació està  desactualitzada amb el nou Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques i a la lliure circulació d’aquestes dades a partir del 25 de maig del 2018. Aquest reglament deroga la directiva anterior. Estem treballant en l’actualització d’aquesta informació, en breus esperem poder-la compartir amb vosaltres!

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades recomana a les organitzacions que preparin l’aplicació de les mesures que contempla la nova normativa en la gestió de dades personals a través de varis documents disponibles a una nova pàgina que han creat específicament per entendre els passos a seguir. Podreu trobar informació a través d’un document que indica de forma sintetitzada sobre com adaptar-se al nou reglament i una Guia del reglament general de protecció de dades per a responsables del tractament.

Per més informació, consulteu: El reglament de protecció de dades en 12 preguntes  

Mentrestant, recordeu que per qualsevol dubte podeu escriure a assessoraments@crajbcn.cat o trucar al 93 265 52 17.

DESCÀRREGUES