Skip to Content

El viver d'entitats 1998
Tipus de document:
Número: 1
Any de publicació: 1998

Estar ben informat de les novetats del món associatiu, dels projectes més innovadors, dels serveis que es troben al vostre abast, etc., és essencial per la gestió i el dia a dia de les associacions i grups de joves. Per això, i seguint la línia del Punt d’Informació del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona, neix la publicació Butlletí 901 51 52 53. Un fulletó informatiu de periodicitat mensual que, en forma de fitxa monogràfica, presenta de forma senzilla i directa temes i projectes d’interès per a les associacions juvenils que són promoguts des del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona o des de qualsevol altre organisme juvenil.

En aquest primer número us expliquem el naixement del Viver d’Entitats, el nou programa de suport integral per a les associacions juvenils que ha posat en marxa el Consell de la Joventut de Barcelona.

La informació que apareix en el següent butlletí pot estar desactualitzada. Si en aquest material hi apareix una informació que vols tenir més actualitzada escriu-nos: info@crajbcn.cat.

DESCÀRREGUES