Skip to Content

Formacions de gènere per a entitats juvenils
El CJB organitza, en conveni amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI, una formació sobre perspectiva de gènere a les entitats juvenils.

Dinamitzada per l’Associació Candela dirigida a entitats juvenils membres del CJB, té l’objectiu de promoure entre les entitats juvenils una visió estratègica en perspectiva de gènere i donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere. La formació combina una part formativa i una part d’acció tutoritzada per l’Associació Candela.

Aquesta formació s’ofereix anualment a les entitats, generalment durant el primer trimestre de l’any.

Catàleg de formacions de l’Aixada Antiracista
L’Aixada Antiracista ofereix formacions de diferents tipus per a entitats juvenils:

  • Formacions per a educadors i educadores que vulguin treballar amb infants i joves la perspectiva intercultural i antiracista. També s’inclouen dinàmiques per a monitors i monitores.
  • Motxilla pedagògica antiracista per a infants i joves. No és una formació sinó un conjunt de dinàmiques i eines per treballar la interculturalitat i l’antiracisme amb els infants i joves de la vostra entitat. Podeu demanar-la i descarregar-la.
  • Formació de comunicació per a que les entitats incorporin el llenguatge inclusiu a la seva comunicació interna i externa i aprenguin a comunicar-se millor. La formació també inclou un apartat més teòric sobre comunicació de l’entitat i gestió de xarxes.
  • Formacions a mida. Les entitats juvenils poden demanar a l’Aixada Antiracista alguna formació a mida si estan interessades en tractar un tema en concret. Poseu-vos en contacte i pregunteu: emancipacio@cjb.cat!