cropped-564570276_c282094a11_o
X
cropped-564570276_c282094a11_o

Us informem que el passat 18 de febrer va començar el procés participatiu sobre voluntariat i associacionisme a Catalunya, que té com a objectiu copsar les opinions i rebre contribucions de voluntaris, professionals i entitats sobre la situació del sector.

El procés està impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, i supervisat per la Secretaria de Transparència i Govern obert, i els seus resultats serviran per a impulsar l’activitat de govern en aquesta matèria.  

Es desenvoluparan 17 sessions al llarg de dos mesos i per tot el territori català per a escoltar els anhels i inquietuds del sector. Les conclusions que se n’extreguin serviran per construir els debats i les deliberacions que han de tenir lloc el dia 20 de maig durant la celebració del III Congrés de l’Associacionisme i el Voluntariat a Barcelona. 

Les sessions tracten cinc temes claus: el  desenvolupament del dia a dia de les entitats i de les persones i com l’afronten;  els recursos de què disposen; la seva relació amb l’Administració; la comunicació i la incidència del que fan; i en darrer lloc el paper del treball en xarxa en el sector.

Per poder participar s’ha de fer la inscripció a través del següent formulari. Per a qualsevol dubte relacionat amb aquest esdeveniment podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat, mitjançant el correu electrònic: dgacc.benestar@gencat.cat